Mit tegyek ???

2013.02.18.
Tisztelt szakértő! 2 kérdéssel fordulok önhöz.... 1.van egy 9 és fél hónapos kapcsolatom.. ami a szüleim miatt elég nehézkes de megoldható viszont most valentinnapon voltam lent a barátomnál.. és megismertem egy olyan oldalát amit eddig előttem sohasem mutatott..egy agresszív oldal.. tesójával szemben láttam ilyennek... mondtam neki hogyh velem ilyen lesz otthagyom..aztmondta sohasem tenné meg velem de akkor is kételkedem benne..és azthiszem kezdek kiámbrándulni belőle... de nem akarom otthagyni mert tudom hogy megbánnám..mit tehetnék??
2.. viszont..van egy új osztálytársam akiről nemtudom mit akar tőlem.. folyton kötekedik velem cseszeget.. de elég jókat hülyéskedünk.. és azthiszem a barátságnál többet érzek iránta.. de nemtudom hogy ő is.. velem kifejezetten más mint a többi lánnyal állandóan kötekszik mint mondtam..de most is volt egy alkalom hogy színházba voltunk a sulival...és melletem ült.. véletlenül a lábára tettem a kezem és ő meg a kezét a kezemre..és ugy beszéltünk...meg kiváncsiságbol átkaroltam a karját hogy mitszol..és még bujt jobban közel hozzám..talán ő is érezhet valamit?? vagy csakk barátként tekint rám..nemtudok rajta kiigazodni....segitsen... még nem volt komoly kapcsolata.. mind2-n 16 évesek vagyunk ..:válaszát előre is köszönöm.. alexa :)

Szakértőnk válasza a Mit tegyek ??? kérdésre

Kedves Alexa!

Szerintem adj még időt magadnak, hogy alakuljanak az érzéseid. Igyekezz megismerni a fiúkat, beszélgetni velük és majd kiderül, milyen irányba változik a mostani, érzelmileg kicsit zavaros helyzet. A barátoddal, bár már egy ideje együtt vagytok, úgy tűnik, mégsem ismertétek meg egymást annyira, hogy tudd róla, tud ilyen agresszív is lenni. Kérdés lehet, mielőtt túlságosan megijednél, hogy mennyire tűnt kontrollálatlan az agressziója, mennyire olyan volt ez a megnyilvánulása, melyet le tudna állítani, ha akarná, amennyiben újra megjelenne. Valójában ettől függ inkább, hogy veled szemben is előfordulhatna-e valaha. Beszélgess vele, derítsd ki, mi játszódott le benne és igyekezz minél több mindent megtudni róla. Ijesztő lehet, ha egy eddig pozitívnak tartott képben megjelenik egy negatívabb tényező, de az összkép alapján tudod eldönteni, hogy kell-e ez neked. Igyekezz a másik fiúval való kapcsolatodat a jelenlegitől függetlenül kezelni, hogy rájöhess, milyen érzéseket kelt benned.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor