Bizonytalan vagyok!!

2013.02.06.
Udv!
16 eves vagyok es jelenleg Londonban elek. Van egy fiu osztalytarsam akivel eleg jo kapcsolatban vagyunk o is 16 eves. Eleg sokszor flortolget velem, olelget, nezeget, es bokolgat. De viszont vannak olyan napok amikor nagyon furcsan viselkedik, nem szol hozzam, nem is koszon ram sem nez. Olyankor nem is beszelunk egesz nap, es ez nagyon lehangol engem. Es azt is eszre vettem hogy mas lanyokkal akar engem feltekennye tenni, mert mindig akkor olelget mas lanyokat amikor tudja hogy en is latom. Az a baj hogy nagyon tetszik a srac es szerintem ezt tudja (mivel nem nagyon tudom leplezni az erzeseimet) es ki szeretnem deriteni hogy o hogyan erez irantam.
Amugy ha csak szimpla baratok lennenk akkor nem flortolgetett volna velem. De neha azt erzem mintha csak szorakozna velem. Nem tudom hogy mit csinalhatnek?! Lehet hogy meg eretlen, el kellene felejtenem? Vagy elmondani neki hogy mit erzek? De nagyon felek attol, hogy hulyet csinalok magambol, es utana nem tudnek a szemebe nezni meg 4 honapig amig a suli tart! Kerlek segitsetek!!
Elore is koszonom!

Szakértőnk válasza a Bizonytalan vagyok!! kérdésre

Kedves Levélíró!

Úgy érzed, flörtölget veled a fiú, ám mégsem egyértelmű a dolog, olyan, mintha csak szórakozna. Azt gondolom, ha hasonlóképpen válaszolnál a viselkedésére, könnyen kiderülhetne, hogy mi is van a háttérben. Nem gond, ha látja rajtad, hogy tetszik neked, ez része lehet a játékotoknak. Flörtölgess vele ugyanúgy, ahogy ő veled, de közben tartsd bizonytalanságban, hadd gondolkozzon el rajta, vajon lehetne-e esélye nálad és hogy ideje lenne lépnie feléd. Közben persze időnként legyél vele egyértelműen kedves, beszélgess vele, érezzétek jól magatokat együtt, hadd tapasztalja meg, milyen jó veled lenni.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor