Hogy legyek újra jóba velük?:(

2012.12.26.
Az osztályomból 2 csaj lekurvázott...Persze annyira a lelkemre veszem ezeket a dolgokat, hogy azonnal sírva kirohantam...Viszont eddig azt mutatták nekem hogy szeretnek stb..
Két fiú is haargszik rám, mert állítólag kétszínű vagyok...
1 idősebb lány is haragszik rám mert a kamufészemet feltörték és írkáltak annak a fiúnak róla(a lányról) mocskos dolgokat..és a lány tudta hogy az az én fészem..és most nem hisz nekem!
Igaz, az az elvem, hogy nem érdekel hanyan utálnak, ha vannak akik szeretnek..de mégis bántó..És akik közel állnak hozzám, azok tudják, hogy milyen vagyok igazából és ők szeretnek..SEGÍTS MIT TEGYEK?:|

Szakértőnk válasza a Hogy legyek újra jóba velük?:( kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem tudatosítsd magadban újra és újra, hogy itt csak néhány emberről van szó, ráadásul rajtad kívül álló tényezők is szerepet játszottak a dolgok alakulásában. Akik közel állnak hozzád, ismernek, szeretnek! Érthető, hogy bánt, ha rosszat gondolnak vagy mondanak rólad olyanok, akik nem ismernek, de valószínűleg hamarosan el fognak múlni ezek a konfliktusok és helyreáll a kapcsolatod velük, ahogy lecsillapodnak a kedélyek. Segíthet, ha kiállsz az igazadért és nyugodt hangvételben, magabiztosan elmondod, hogy te mit gondolsz a helyzetről és megkéred őket, hogy ne nyílvánítsanak elhamarkodottan véleményt. Egy ilyen beszélgetéstől akár meg is vááltozhat a rólad most kicsit negatív véleményük és javulhat a kapcsolatotok is.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor