Emo, frufru

2012.10.29.
Jó napot!
Az egyik kérdésem az lenne, hogy nagyon megtetszett az emo stílus, emo zenéket is hallgatok. Most tök átlagosan nézek ki, szóval sokat kéne változnom, hogy emo legyek. Csak az a baj, hogy a barátaim nagy része lenézi az emo stílust, szóval félek változni. De még azt hozzá kell tennem, hogy nem csak a stílus tetszik (szóval nem akarok emo-pózer lenni) hanem az életérzés is. ne értse félre, nem akarom vagdosni az ereimet! Mit gondol az emokról? A barátaim elfogadnának úgy is?
A másik kérdésem összefügg az előzővel. Az emohoz kell frufru. Nekem kerek arcom van, nem tudom hogy hogyan állna. Ki akarom nagyon próbálni, de félek, hogy nem lesz jó. Ön szerint vágassam le?

Szakértőnk válasza a Emo, frufru kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem próbálj arra koncentrálni elsősorban, hogy te hogy érzed jól magad, hogyan tudod valóban önmagadat kifejezni a megjelenéseddel. Valóban fontos szempont, hogy a barátaid mit gondolnak rólad vagy az általad kedvelt stílusra milyen megjelenés jellemző, de azt gondolom, a legfontosabb mégis az, hogy ne "bújj ki a bőrödből" miattuk. Biztos vagyok benne, hogy sikerül úgy alakítanod a külsődet, hogy jól érezd vele magad, ne távolodj el túlságosan a barátaidtól miatta és kifejezd vele a emo stílus iránti vonzódásodat is. A frufrudról is azt gondolom, hogy azt tartsd szem előtt, milyen frizurával éreznéd jól magad, ne távolodj el önmagadtól azért, mert az "emohoz kell frufru".

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor