Bajba vagyok

2012.07.04.
13 ésves fiú vagyok.Körülbelül egy éve homoszexualitásos videókat nézek s nem tudok leszokni róluk..A szüleimnek félek erről beszélni.Mikor nincsenek otthon általába csak ezt nézem.Miközbe nézem a videókat nézem önkielégitést is szoktam végezni.A való életben is kezdek a fiukhoz/férfiakhoz vonzodni.Ha rövid nadrágba látok egy férfit(vagy blúz) majd megbolundulok,mert már tetszik nekem.Tehát ugy érzem buzi lettem.A lányok már majdnem nem tetszenek nekem,mert a fiukhoz vonzodok.Hogy tudnék erről leszokni?

Szakértőnk válasza a Bajba vagyok kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem a homoszexualitás iránti érdeklődésedet fogd fel úgy, mint egy állomást a személyiséged kialakulásának folyamatában. Semmiképpen se címkézd fel magad ez alapján melegnek! Nagyon fiatal vagy még, alakulóban van még az identitásod és így valószínűleg az is, hogy melyik nemhez vonzódsz. Rengeteg minden változik majd még benned az elkövetkező évek során! Egyébként pedig a szexualitásban is gyakran kicsit elkülönül az, ami fantáziaszinten megjelenik és az, ami a valóságban tényleg szexuálisan vonzó.

Azt javasolnám, gyűjtsél még tapasztalatokat, tedd félre kicsit a gyakori videózást és próbálj rájönni, a valóságban mi az, ami izgatóan hat rád. Ne csak azt figyeld, hogy vajon a férfiak tetszenek-e, hanem vedd észre azt is, ha egy lány megmozgat benned valamit. Próbálj ismerkedni, haverkodni és figyeld azt is, egyes érintések milyen érzéseket keltenek benned.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor