Ilyenkor mit csináljak?

2012.05.09.
Kedves Szakértő!
Az lenne a kérdésem, hogy a fiúk tényleg képesek teljesen érzelmek nélkül testi kapcsolatot teremteni egy lány ismerősükkel?
Van nekem egy nagyon jó fiú barátom. Csak pár évvel idősebb.. Nagyon bírom, és mindig nagyon jól elvagyunk. Nemrég megcsalta velem a barátnőjét... Tudom, hogy nem volt szép dolog, de a barátnőjét annyira nem izgatta az ügy.(Sokat veszekednek, de a csajnak elég nagy önbizalma van. Állítása szerint akárkivel csalja meg, azt úgysem szereti) Szex nem volt, viszont utána nagyon rossz kedve volt, azért mert félt, hogy megharagszom rá. Azt mondta, hogy ő szereti a barátnőjét, és hogy csak úgy rájött ez az egész.. Tényleg 100%-ig érzelem mentes lehetett ez az egész? Nekem azóta végig ez jár a fejemben.. és igen. talán tetszik is a srác.. De most mit tegyek? Sokat célozgat ilyen dolgokra, mármint, hogy velem lenne.. de ez tényleg csak barátság? Válaszát előre is köszönöm.

Szakértőnk válasza a Ilyenkor mit csináljak? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem vannak olyan emberek, valóban, a fiúk és a lányok között egyaránt, akik a szexet tudják úgy kezelni, mint kellemes fizikai együttlétet, ami nem jelent semmiféle érzelmi köteléket a partnerrel. Ugyanakkor, ha már van valamiféle érzelmi kapocs a két ember között vagy gyakrabban előfordul, hogy szexuálisan is együtt vannak, akkor nem igazán tudom elképzelni, hogy egy intim helyzet ne jelentsen többet puszta fizikai dolognál.

A ti esetetekben persze nem tiszta, hogy mi is volt ez az egész, hiszen ismeritek egymást. Valószínűleg nem volt véletlen a részéről sem, ami történt köztetek, de ettől még elképzelhető, hogy kötődik annyira a barátnőjéhez, hogy érzelmileg távolabb maradjon tőled, mint te tőle, még ha lenne is köztetek szex. Érdemes lenne beszélgetned vele erről, mielőtt újra ilyesmi történne köztetek és tisztáznod vele, hogy mit is akar valójában, mit tart elképzelhetőnek, egyszóval, hogy mibe mennél bele, ha belemennél.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor