Baratsag...

2012.05.02.
Elvesztettem a legjobb baratnomet, aki a legfontosabb volt nekem, mindig ki allt melletem, vigyazott ram, akarmilyen bajban voltam o segitett tul menni rajta. Aztan volt egy nagyobb vitank, mivel hogy neki tetszik a tesom, es elmentunk egy buliba ahol ott volt a tesom es meg egy baratnom rajta kivul, es o azt hitte hogy a tesommal osszejonnek, hogy lehet majd valami koztuk, de a tesom inkabb a masik baratnommel tancolt meg ilyenek, erre a legjobb baratnom ahogy alkohol is volt a vereben, annyira felidegeskedett hogy nekem ugrot, rancigalt, meg is utott es azt ordibalta hogy minden miattam van mert en hoztam a masik baratnomet is, en nem rancigaltam vagy utottem vissza, olyan hirtelen tortent az egesz hogy azt se tudtam mi tortent abban a par percben. A tortentek utan en probaltam elfelejteni az incidenst, de hat nem tudom emiat kezdtunk eltavolodni, kezdtem kerulni a tarsasagat, o kitartoan keresett, allandoan bocsanatot kert hogy megbanta a tortenteket, hogy nem tudja mi tortent vele akkor, de en kezdtem eltaszitani magam mellol, mintha megilyedtem volna, az volt bennem es ha megegyszer megtortenik ez a dolog, ha ujra lejarat annyi ember elott... pedig nagyon szeretem es tudom hogy o igazi baratno, mindig kialtunk egymasert, de evel hogy kezdtem rideg lenni vele szemben, megunta azt hogy konyorogjon nekem, hogy keressen es semleges valaszt kapjon vissza...es most? Es most mar 1 honap telt el nem keresett en se kerestem, de rajottem hogy annyira hianyzik, hogy o volt a tamaszom es hogy azt akarom ujra legjobbbaratnok legyunk mint regen. Fel is hivtam es az volt a valasz hogy elkestem, ahogy en eldobtam magam mellol, meg ahogy megbantottam evel ugy meg senki mas most amikor szuksege let volna ram. Megegyszer megkerdeztem hogy sehogy se tudnank kibekulni es az volt a valasza hogy nem akarok toled tobbet semmit. Mit tegyek? Most jottem ra mennyire fontos o nekem. Visssza akarom kapni csak nem tudom hogy hogyan.... Elore koszonom a valaszt

Szakértőnk válasza a Baratsag... kérdésre

Kedves Levélíró!

Nehéz lehet mindkettőtök számára ez a helyzet! Azt írod, ő volt mindig a támaszod. Most úgy tűnik, megijedtél, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy ő is tud gyenge és "szétesett" lenni, tehát előfordulhat, hogy neki van szüksége támaszra. Nem is tudtál ezzel a felfedezéssel mit kezdeni, annyira, hogy el is távolodtál tőle. Neki ez valóban nagyon fájhatott és valószínűleg nem is értette, hogy mi történik, miért nem vagy már mellette, hiszen ő csak kiborult egyszer, ráadásul alkoholos állapotban, amikor amúgy is kicsit fellazultabb az ember. Tényleg úgy érezhette, hogy eldobod.

Ne add fel, igyekezz beszélni vele és elmondani neki, hogy milyen érzések kavarogtak benned, miért távolodtál el tőle és próbáld megértetni vele, hogy ilyen többé nem fog előfordulni, mert bár elsőre meglepődtél, mert mindig erősnek láttad őt, változatlanul ugyanúgy szereted őt, mint régen, akkor is, ha megint kiborul. Írjál neki levelet, keresd meg személyesen. Az a lényeg, hogy érezze, bár volt egy kis kilengésed mellőle, mert nem tudtál mit kezdeni a helyzettel, attól még mellette vagy és szereted őt.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor