Valami baj van velem???

2012.03.07.
Nos, a problémám szerintem elég sajátos, meglehetősen ciki és hihetetlen.
Rendszeresen élek szexuális életet, eddig nem is volt semmi baj, minden klappolt, azonban egy ideje változások történtek:
Zenei iskolába járok, tehát gyakran játszom és hallgatok komoly zenét (Mozart, Chopin, stb.) Egyszer kipróbáltam, hogy milyen lehet komoly zene hallgatás közben maszturbálni. Hogy odaképzelem magam a katedrára, esetleg a zenekari páholyba, magam elé képzelem a zenekar tagjait, karmester, stb. Egyre gyakrabban van ez, hatalmas orgazmusaim voltak tőle.
Mióta így "könnyítek magamon" a barátnőmmel sem ugyanaz már. Megvan a merevedés, de egyre többet gondolok arra közben, amit fentebb kifejtettem. Gondoltam rá, hogy megkérem, hogy tegyünk fel valamilyen zenét közben, de nem merem. MIT TEGYEK?? Nagyon kétségbe vagyok esve.

Szakértőnk válasza a Valami baj van velem??? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem az, hogy fantáziálgatsz, egyáltalán nem baj. Inkább azt próbáld átgondolni, hogy a fantáziáidból mi az, ami átvihető a valóságba, ezek közül mit szeretnél ténylegesen megvalósítani akár szexuális játékok szintjén és mi az, ami inkább maradjon a fantáziavilágod része. Szerintem nyugodtan beszélj erről a barátnőddel is. Sokat lendíthet a szexuális életeteken, ha nyíltan tudtok beszélni arról, hogy mi zajlik a fantáziavilágotokban, meg tudtok osztani egymással ezek közül dolgokat és aztán közösen alakíthatjátok úgy az együttléteiteket, hogy mintdettőtöknek még jobb legyen.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor