megis mi lesz? :-s

2011.11.27.
kedves szakerto az a baj hogy edesanyam elengedet az osztalyal filmezni de en el is mentem de egy fiuhoz mentem aki 22 eves es nekem nagyon tetszik! de eddesanyam nem szereti ezt a fiu met fejt tole itt lakik a szomszedunkba! es elmentem hoza nm volt semmi nagyon rrendes vol csak a kezzemet simogatta es amikor ki kisert meg csokolt! o azt mondja meg semmi komoly niincs es hogy nem jarunk de en biztos vagyok abba hogy egy enyi eleg volt nekem mert meg szerettem :(( es meg talakzoni fogunk mi legyen ?:-s edesanyamnak semm mondtam el olyan undorito erzes.. hogy be csaptam!!! de maskep nm tudtam volna tallakozni vele! :( ...met nem hagyta volna :-| kerem segitsen!!!!!

Szakértőnk válasza a megis mi lesz? :-s kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem írod, hogy hány éves vagy, de a leveled alapján azt gondolom, jóval fiatalabb vagy a fiúnál.

Szerintem tisztább lenne a helyzet, ha nem bonyolódnál bele már a kapcsolatotok elején hazugságokba, mert az később mindannyiótoknak sok fájdalmat okozhat. Egyrészt nagyon eltávolíthat anyukádtól és egy kapcsolatot is nehéz úgy megélni és boldog lenni benne, hogy közben bármikor lebukhatsz.

Talán azt is érdemes lenne átgondolnod, hogy valóban tetszik-e ennyire ez a fiú, hogy ilyen bonyodalmakat bevállalj miatta. Tényleg ő az, akivel boldog lehetsz? Szeret annyira, hogy megérje hazudnod miatta? Ha szeret, akkor miért engedi, hogy hazudj a szüleidnek és emiatt eltávolodj tőlük? Beszélj esetleg vele is ezekről a dolgokról, hogy tisztábban lásd, mégis mibe mész bele, ha továbbra is találkozol vele!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor