mi lesz velem ? :((

2011.10.31.
az a baj hogy en megismertem volt egy fiut kivel talakoztam de csak 1honapot tarott met en mindent elcsesztem de a baratai is kozbe jatszodtak es hazudtak neki rolam, azutan osze jottem egy fiuval es azt gondoltam ugy el feljetettem de roszabb lett :(( avval 4honapot voltam egyut es mar teneleg nm birtam avval a masikkal es szakitottam vele.. mit tegyek hogy visza kapjam akit meg mindig nagyon szeretek mindennel! :(( anyum most nem is hagya h pasizak mert most szakitottam akit nem szeretek! de o ezt nm tudja most mi lesz? alig birom nelnuke? midnig ra gondolok? kerrem segitsen! irtam neki 2nappal ezzelot h meg mindig szeretem stb.. es meg nem valaszolt! :(( KEREM SEGITSEN! :((

Szakértőnk válasza a mi lesz velem ? :(( kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem adj magadnak egy kis időt, hogy nyugodtan átgondold a dolgokat és tisztázd magadban, hogy mit is akarsz valójában. Tényleg szeretnél most kapcsolatot, valóban ennyire szereted még ezt a fiút, vagy jobb lenne kicsit egyedül lenned? Azt is érdemes lenne átgondolnod, hogy vajon a fiú mit gondolhat rólad, mit érezhet irántad. Talán így, hogy utána ilyen hamar összejöttél valaki mással, nehezebben hiheti el, hogy őt szereted és vele akarsz lenni. Segíthetne, ha tudnátok beszélni arról, hogy mi történt veletek, hogy éltétek meg a szakításotokat és most, így utólag milyen érzések vannak bennetek ezzel kapcsolatban. Ehhez kellene az, hogy legalább te tisztában legyél a saját érzéseiddel és azzal, hogy mit szeretnél tőle és mit kellene másképp csinálnotok ahhoz, hogy most működjön a kapcsolatotok.

Várj még pár napot türelmesen, 2 nap alatt nem szedhette igazán össze még a gondolatait, hogy válaszoljon vagy az is lehet, hogy még el sem olvasta, amit írtál. Ha válaszol, akkor elkezdhettek ezekről már beszélni, az azt jelenti, hogy ő is nyitott rá. Ha mégsem válaszol, akkor írjál neki kicsit hosszabban arról, hogy mire jutottál az álatalan feltett kérdésekkel kapcsolatban. Innentől az ő döntése esz, hogy ad-e még egy esélyt a kapcsolatotoknak.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor