fesztivál
#Zöldövezet

10 dolog, amit mindenképpen magaddal kell vinned egy fesztiválra

2016.08.12.
1 perces olvasási idő

Az egyik legnagyobb hazai fesztiválra mész nyáron? A sok szórakozás mellett arra is gondolnod kell, hogy mit vigyél magaddal. Cikkünk segít abban, hogy a nyarad egyik fénypontjaként emlékezhess a fesztiválokra!

Készülj fel alaposan, hogy semmi ne állhasson a szórakozás útjába!

1. Egy komplett szett száraz ruha, amit valami vízállóba csomagolsz – például egy zárható szatyorba. Hidd el, hasznos, hiszen sosem tudhatod, hogy mikor kap el egy gyors eső!

2. Egy nagy adag műanyag szatyor. Rájuk ülhetsz, bármit belerakhatsz, hazaviheted az ereklyéidet, vagy akár a műanyag palackokat is, hogy szelektíven gyűjthesd őket.

3. Nedves törlőkendő és fertőtlenítő gél - minden mennyiségben.fesztivál

4. Egy kicsire összehajtogatható esőkabát.

5. Egy kisebb zseblámpa, amivel bármit meg tudsz találni a sötétben, akár a sátradat is - ez rendkívül hasznosnak fog bizonyulni, ígérjük!

6. A mobiltelefonodat, hogy tarthasd a kapcsolatot a barátaiddal, vagy hogyha elhagyjátok egymást, akkor meg tudjátok beszélni, hogy hol futtok össze.

7. Egy műanyag palackot, amibe vizet tölthetsz. Természetesen ott is vásárolhatsz majd, de sajnos aranyáron, ezért sokkal hasznosabb, ha inkább újratöltöd az üvegedet.

8. Elég pénzt, amire szükséged lesz. A fesztiválon nem nagyon lehet bank-automatákkal összefutni, ráadásul egy fesztivál alkalmával igencsak kifuthat az ember a pénzéből. Persze sose költs többet, mint amennyit megengedhetsz magadnak!

9. Naptejet. Egy koncert a tűző napon? Talán a nagy szórakozásban észre sem veszed, és már le is égtél, ami súlyosabb esetben bizony elég kellemetlen. Ugye te sem szeretnéd, ha emiatt érne véget hamarabb a szórakozás?

10. Óvszert. Inkább lapuljon egy a táskádban, mint hogy felelőtlen döntésekre kényszerülj a hiányában.

(KamaszPanasz - Gy.A., about.com)