Főoldal / TEST  / piercing

TEST piercing kategória (14)

Talán most nem gondolsz rá, de a tetoválás eltávolítása egy hosszadalmas és igen drága folyamat, amelyet elkerülhetsz, ha néhány egyszerű lépést megteszel még a tetoválás elkészítése előtt. Ha belegondolsz, a tetoválás valójában nem más, mint egy heg a bőrödön, amely életed végéig rajtad marad. Biztosan ezt szeretnéd?
2020-08-26
A piercing manapság már szinte teljesen megszokott, senki nem botránkozik meg egy „átlyukasztott” orron, és ezek mellé egyre divatosabb is. Lehet, hogy már benned is felvetődött, hogy piercinget szeretnél. Ha már komolyan gondolod, nem árt kicsit utánanézni a dolgoknak, ugyanis sok mindent megtudhatsz az előnyökről és hátrányokról.
2015-08-18
Fogainknak fontos szerepük van a rágásban, a mosolygásban, a beszédhangok képzésében. Lehet, hogy eddig nem tudtál mindent a fogsorodról?
2014-10-29
Attól még, hogy cukorbeteg vagy, nem kell lemondanod a különböző testékszerekről. Nem teljesen veszélytelen, hiszen egy-két dolgot fontos szem előtt tartani: ezek közül a legfontosabb, hogy megfelelően kell kezelned a betegségedet.
2014-07-22
A test különböző pontjainak piercingelése több évezredes hagyomány. Ősidőktől használták a nyelvben a fakírok, hogy így bizonyítsák transzállapotukat.
2014-03-07
Az ép fogsor magabiztossá tesz, az alapos rágáshoz pedig elengedhetetlen: érdemes rá odafigyelni. Fontos a jó fogkefe, a helyes fogmosási technika és a rendszeres fogászati ellenőrzés.
2014-01-29
A tattoo minták díszítő, ornamentikus jellegűek, barna és fekete színben készülnek. Tartóssága egy-két hét, a bőrfelszín kopásától függően. A piercingek a test különböző részein - mint a nyelv, ajkak, orr, szemöldök, vagy akár a nemi szervek legérzékenyebb pontjain- helyezhetők el. Vannak-e kockázatai? Te mit tudsz ezekről?
2011-09-27
A régebben meghökkentőnek számító hagyományos tetoválások vagy a piercingek (testékszerek) látványa mára általánossá vált. Van kevésbé elterjedt technika is, mint például a hegtetoválás.
2011-07-26
A forró gyanta felvitelének és hirtelen lehúzásának gondolata; vagy annak, hogy átszúrd a bőrödet a tested kényes pontjain, elrettentő lehet.
2011-06-17
Sok lány nincs azzal tisztában, hogy mi számít normálisnak és mi nem. Ez rengeteg aggódást és idegeskedést szül. Nem tudják, mi is zajlik bennük pontosan. És hajlamosak mindig a legrosszabbat feltételezni.
2011-04-05
Egy kampó, egy karika, vagy egy gyűrű tulajdonképpen ma már mindegyik egy olyan testékszer, amely számtalan fiatal felnőtt nyelvében ott díszeleg. Azonban a divat sokszor áldozatokkal jár. Ha pedig piercinget viselsz, számolnod kell a fertőzésekkel!
2011-01-26
Manapság a tinik körében is egyre népszerűbbé válik a piercing és a tetoválás is. Sokan egy hirtelen ötlet hatására kilövetik az orrukat vagy tetováltatnak valamit a karjukra, aztán néhány hónap múlva jön a fájdalmas felismerés, hogy ez már örökre nyomot hagyhat...
2010-10-24
Az utóbbi időszak egyik legnagyobb újítása a piercingek terén az „egypontos” piercing, avagy a microdermal.
2010-03-09
Manapság megszokott dolognak számítanak a test különböző részein - mint a nyelv, ajkak, orr, szemöldök, vagy akár a nemi szervek legérzékenyebb pontjain- elhelyezkedő piercingek. Az emberek általában azért lövetnek piercinget, hogy mutogassák az ékszert, az intim piercing esetében azonban más a helyzet. A nők leginkább a kalandvágy és a nemi vágy fokozása miatt vállalkoznak az intim ékszer belövetésére.
2009-06-25