Testi problémák, piercing

#Testi problémák #piercing

9 db cikk a témában

#piercing
2015.08.18.

Piercing - a testékszerek és ami mögöttük van

A piercing manapság már szinte teljesen megszokott, senki nem botránkozik meg egy „átlyukasztott” orron, és ezek mellé egyre divatosabb is. Lehet, hogy már benned is felvetődött, hogy piercinget szeretnél. Ha már komolyan gondolod, nem árt kicsit utánanézni a dolgoknak, ugyanis sok mindent megtudhatsz az előnyökről és hátrányokról.

#fogsor
2014.10.29.

Mi jelenthet veszélyt a fogainkra?

Fogainknak fontos szerepük van a rágásban, a mosolygásban, a beszédhangok képzésében. Lehet, hogy eddig nem tudtál mindent a fogsorodról?

#peircing
2014.07.22.

Piercing és cukorbetegség: mennyire veszélyes együtt?

Attól még, hogy cukorbeteg vagy, nem kell lemondanod a különböző testékszerekről. Nem teljesen veszélytelen, hiszen egy-két dolgot fontos szem előtt tartani: ezek közül a legfontosabb, hogy megfelelően kell kezelned a betegségedet.

#tattoo
2011.09.27.

A tattoo és a piercing kockázatai

A tattoo minták díszítő, ornamentikus jellegűek, barna és fekete színben készülnek. Tartóssága egy-két hét, a bőrfelszín kopásától függően. A piercingek a test különböző részein - mint a nyelv, ajkak, orr, szemöldök, vagy akár a nemi szervek legérzékenyebb pontjain- helyezhetők el. Vannak-e kockázatai? Te mit tudsz ezekről?

#hegtetoválás
2011.07.26.

Hegtetoválás, tündefül: bizarr testszépítés

A régebben meghökkentőnek számító hagyományos tetoválások vagy a piercingek (testékszerek) látványa mára általánossá vált. Van kevésbé elterjedt technika is, mint például a hegtetoválás.

#piercing
2010.10.24.

Piercing, tetkó - a legnagyobb kamaszhóbortok

Manapság a tinik körében is egyre népszerűbbé válik a piercing és a tetoválás is. Sokan egy hirtelen ötlet hatására kilövetik az orrukat vagy tetováltatnak valamit a karjukra, aztán néhány hónap múlva jön a fájdalmas felismerés, hogy ez már örökre nyomot hagyhat...

#pirszing
2009.06.25.

Női intim piercingek

Manapság megszokott dolognak számítanak a test különböző részein - mint a nyelv, ajkak, orr, szemöldök, vagy akár a nemi szervek legérzékenyebb pontjain- elhelyezkedő piercingek. Az emberek általában azért lövetnek piercinget, hogy mutogassák az ékszert, az intim piercing esetében azonban más a helyzet. A nők leginkább a kalandvágy és a nemi vágy fokozása miatt vállalkoznak az intim ékszer belövetésére.