szex
#Testi problémák

Férfivé válni nem egyszerű

2018.03.07.
1 perces olvasási idő

A fiúk mindig erősek, és mindig a macsó kinézettel foglalkoznak - gondolják sokan, akik természetesen nem fiúk. De hogy is van ez valójában? Tulajdonképpen az egész olyan, mint egy nagy verseny, amiben egymást akarjuk megelőzni azért, hogy mi váljunk először igazi férfivé.

Párszor a legrövidebb útnak a felnőtté válás autópályáján a szex tűnik. De én azért nem mondanám, hogy attól, hogy lefekszünk valakivel felnőttek leszünk. Ahogy azt se, hogyha szüzek vagyunk, akkor csak kisfiúk lehetünk. Viszont tény, ha te már nem vagy szűz, nos azzal tiszteletet vívsz ki magadnak a fiúk körében.

Ismered a szitut. Sétálunk, vagy éppen sörözünk, beszélgetünk a sportokról, az autókról és természetesen a csajokról. És ekkor kerül elő a dicséret és az alázat. Azokat a srácokat, akik már nem szüzek, dicsérik és menőnek tartják. De akik még szüzek - azokat sajnos alázzák. Pedig ez egyszerűen hülyeség!

Értékrendek

A szexnek nem kéne versenynek lennie, ami arról szól, hogy ki tudja elveszteni szüzességét hamarabb és ki tudja a legtöbbször ágyba vinni a csajokat. A szexnek két ember szerelmének a beteljesülésének kellene, hogy legyen.

Nem félek bevallani, én még szűz vagyok, viszont abba nem tudok segíteni hogyan birkózz meg a rád nehezedő nyomással, különösen, ha a barátnődnek is a menő fiúkéhoz hasonló az értékrendje. Próbálj meg elmenni a szavak mellett, bár tudom magamról, még ha nem is találnak célba azok a szavak, akkor is fájnak.

A szextől még nem leszel felnőtt!

De nyugi, nem olyan vészes a helyzet. Az ember barátai általában megértőek, ugyanakkor rádöbbentenek, nem te vagy az utolsó élő szűz a világon. És emlékezz! Attól, hogy valaki szexel, még nem lesz felnőtt! A szex elkötelezettséget, felelősséget, törődést és ezer más dolgot ad.

A rossz hír, hogy sajnos a való világban nem minden ilyen egyszerű!

(KamaszPanasz - CS.B.)