Testi problémák, szüzesség

#Testi problémák #szüzesség

6 db cikk a témában

A 10 legnagyobb egészségügyi kockázat tizenéveseknél
#egészségügy
2023.10.15.

A 10 legnagyobb egészségügyi kockázat tizenéveseknél

A mai tizenévesek nagyobb kockázatnak vannak kitéve, mint valaha. Az online zaklatástól és az iskolai lövöldözéstől az alkohol- és opioid visszaélésig a tinédzserek nagyobb stresszt szenvednek, mint az elmúlt években, és egyre több az öngyilkosság.

Tudnivalók a szűzhártyáról
#szűz
2022.07.21.

Tudnivalók a szűzhártyáról

A szűzhártya a női test rejtélyeinek egyike. Habár úgy tűnhet, nincs különösebb funkciója, azt gondolják, hogy a szűzhártya szövete a vaginális fejlődés nyomán marad meg. Milyen funkciója van a szervezetben? Mit kell még tudni róla?

#szex
2018.03.07.

Férfivé válni nem egyszerű

A fiúk mindig erősek, és mindig a macsó kinézettel foglalkoznak - gondolják sokan, akik természetesen nem fiúk. De hogy is van ez valójában? Tulajdonképpen az egész olyan, mint egy nagy verseny, amiben egymást akarjuk megelőzni azért, hogy mi váljunk először igazi férfivé.

#nőgyógyász
2015.01.05.

Mi történik a nőgyógyásznál?

Még sohasem jártál nőgyógyásznál, és nem tudod, hogy mi fog történni veled a vizsgálaton? Cikkünkből megtudhatod, mire számíts.

#szex
2011.02.23.

Tizennyolc évesen félek a szextől

„A szextől való félelmem nem természetes, vagy csak a neveltetésemből ered?” - kérdezi egy lány, aki már nyolc hónapja van együtt a barátjával.