Táplálkozás, fogyókúra

#Táplálkozás #fogyókúra

123 db cikk a témában

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.04.26.

Fogyj a KamaszPanasszal! 6. hét

Gratulálunk! Máris eljutottál a program feléig. Lehet, hogy sok kihívással találkoztál az utad során, de az, hogy itt vagy, tisztán mutatja, hogy el fogod érni a célodat. Mivel hetekig követted az útmutatót, tudjuk, hogy te is igazán szenvedélyesen szeretnéd a változást.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.04.19.

Fogyj a KamaszPanasszal! 5. hét

Eljutottál az 5. hétig! Gratulálunk, nagyon ügyes vagy! Csak így tovább! Eddig leginkább az ételekre koncentráltunk, de az általunk fogyasztott italok többsége is tartalmaz kalóriákat, ezért jó ötlet megbizonyosodni arról, hogy odafigyelsz a folyékony halmazállapotú kalóriákra is.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.04.12.

Fogyj a KamaszPanasszal! 4. hét

Az egészségesebb életmód felé vezető utad máris negyedik hetén tartasz - csak így tovább! Ezen a héten az ételek utáni való sóvárgás és a nassolási vágy leküzdésével fogunk foglalkozni.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.03.22.

Fogyj a KamaszPanasszal! 1. hét

Kezdj el egészségesebben étkezni, légy aktívabb, és kezdj el fogyni a KamaszPanasz egyszerű és nagyszerű, 12 hetes útmutatójával!

#diéta
2016.02.24.

Hogyan fogyjak le, ha nem szeretem a zöldségeket? - Szakértő Válaszol

Kedves Szakértő! Az a problémám, hogy szeretnék fogyni, úgy 10 kilót, viszont utálom a zöldségeket. De tényleg, semmilyen zöldséget nem szeretek. Még az olyanokat sem, mint a répa vagy karfiol, pedig ezeket mindenki szereti. Emellett az itthoni koszt sem segít hozzá a terveimhez...Mit tegyek?

#túlsúly
2016.02.20.

Hogyan hat a túlsúly az agyra?

A hízás nemcsak a hasadat alakítja át, de megváltoztatja az agyadat is, ezt sok tanulmány állítja. Ezek az agyi elváltozások vezetnek az evéskényszerhez, miközben egy olyan ördögi körbe kerülsz, amiben hiába fogynál, nem tudsz ellenállni az étel kísértésének. Íme, 5 mód, ahogyan az elhízás megváltoztatja az agyat.

#fogyás
2016.01.05.

A fogyasztótabletták veszélyei

Nem szívesen mész orvoshoz, de még a gyógyszerésztől sem kérsz tanácsot, ha fogyni szeretnél? Nagy hiba! Ciki, nem ciki, hasznos kikérni a szakemberek véleményét, és nem a világhálón kínált - legtöbbször nem biztonságos - termékektől várni a megoldást.

#életmód
2016.01.01.

Változtass az életmódodon!

Létezik egy jobb megoldás: hagyd el a „mindent vagy semmit” jellegű megközelítéseket, és helyette inkább változtass egy-két dolgot a napi rutinodon, hogy egészségesebben élj!

#derékbőség
2015.11.13.

Karcsúbb derekat szeretnél?

Emelje fel a kezét, aki sohasem álmodott karcsúbb derékról! Úgy gondolom, hogy majdnem mindenki reménykedett már abban a tükörbe nézve, hogy formásabbá teheti a hastájékát.

#fogyókúra
2015.11.09.

Mítosz vagy valóság: a grapefruit fogyaszt?

Hát nem volna kiváló, ha lennének kalóriaégető ételek? Sokan gondolják, hogy a grapefruit is ezek közé tartozik. Sőt, vannak olyan szakértők, akik nem csak, hogy helyeslik a friss grapefruit nagy mennyiségű fogyasztását, hanem emellett grapefruit tabletta alkalmazását is ajánlják, amely a grapefruitból kivont naringin nevezetű anyagot tartalmazza. De vajon mi az igazság?

#étkezés
2015.09.11.

Lassan az étellel!

Háromszor akkora az elhízás veszélye, ha a komótos étkezés helyett az étel gyors befalását választjuk. Utóbbi esetében ugyanis jóval több ennivalót lapátolunk magunkba, mint amennyi szükséges lenne.

#diéta
2015.09.01.

Mivel fogyhatsz úgy, hogy többet eszel?

Ha a fogyókúrára gondolunk, már szinte természetes, hogy a koplalás, a kemény diéta jut az eszünkbe, miközben egyre többet gondolunk az ételre. Ennek általában csalódás a következménye, hiszen nagy eredményeket nem tudunk elérni ezzel a módszerrel, és feladjuk a diéta gondolatát is. Majd ha újból erőt érzünk magunkban, ismét elkezdjük, majd megint feladjuk.

#szénhidrát
2015.07.30.

7 kiváló szénhidrát a fogyáshoz

Ahhoz, hogy fogyj és egészséges maradj, a szénhidrátok létfontosságúak. De melyek azok a szénhidrátok, amelyektől fogyni lehet?

#üdítő
2015.07.26.

Top 10 karcsúsító összetevő nyári italokhoz

Ha le akarsz adni néhány kilót, nem árt ismerni néhány finom karcsúsító összetevőt, amiből remek nyár ital készíthető. Ezen a nyáron helyettesítsd a cukros összetevőket zsírégető összetevőkkel!

#turmix
2015.07.05.

A legfinomabb nyári turmixok

Egyszerű, gyors, praktikus receptek a vitamindús, édes élvezetekhez! Fogyaszd reggelire, desszertként vagy akár két étkezés között.