Táplálkozás, fogyókúra

#Táplálkozás #fogyókúra

123 db cikk a témában

#fogyókúra
2010.12.26.

Az 5 legőrültebb fogyókúrás módszer

Számtalan fogyókúrás módszer létezik a karcsú alak elnyerésére, ám az alábbi, őrült módszerek kipróbálását semmiképpen nem ajánljuk, ha egészséges szeretnél maradni!

#étvágy
2010.07.21.

Étvágycsökkentés - Ha megvisel a diéta

Tedd lakat alá a vágyódásodat ezekkel a stratégiákkal, hogy elkerüld a korgó gyomrot. Csökkentsd a kalóriákat, és ledobod a kilókat. Egyszerűnek tűnik, nem igaz?

#tini. éhezés
2010.06.25.

Az éhezés káros és kóros hatásai

Egy átlagos felnőtt szervezet napi energiaigénye 2000-3000 kcal körül mozog kortól, nemtől, fizikai aktivitástól függően. Ha ezt a bevihető energiamennyiséget csökkentjük, akkor az izomsejtek és vázizmok leépülésétől az immunrendszer meggyengülésén át, akár halálhoz is vezethet a megvonás.

#rágógumi
2010.04.07.

Rágógumival a súlyfelesleg ellen?

Csakugyan segít a cukormentes rágógumi, hogy megszabadulj a kalóriáktól? Ne rágódj rajta: a rágógumi a javadra szolgálhat. Nemcsak a leheleted lesz friss tőle, de segíthet legyűrni a cigaretta utáni vágyat, javíthatja az emlékezőképességed, sőt még a fogyásban is segít.

#fogyókúra
2010.01.02.

12 fogyókúra hiba és azok elkerülése

A fogyókúra hibák befolyásolhatják a súlyodat. Szimpla fogyókúra hibák is könnyen kisiklathatják az erőfeszítéseidet azért, hogy felvedd a kedvenc farmered. Hogyha a mérleg beragadt, vagy a súlyod leugrik és egyből vissza, akkor lehet, hogy te is elköveted valamelyiket ezek közül a hibák közül.

#elhizás
2009.11.22.

Normál súly – mégis elhízott vagyok?

Először talán meglepőnek, vagy hülyeségnek találhatod, de igenis létezik normális túlsúlyosság. Lehetséges, hogy a testedben a zsír aránya annyira magas, hogy te is túlsúlyosnak számítasz. Így – habár külsőre semmi sem látszik – mégis ugyanazokkal a problémákkal kell megküzdened, mint nagy hasú barátaidnak.

#fogyás
2009.10.16.

A súlyvesztésről – fiúknak

Mindenki szeretne vékony és kellőképpen izmos lenni. De a legtöbb probléma az evéssel van. Sokan ugyanis nem képesek elérni az áhított normákat, két okból sem. Az egyik, hogy ez a norma elérhetetlen, és mert a média tukmálja ránk. Ez is egy elég erős téma, de erről már írtunk. A másik pedig, hogy fegyelmezetlenek vagyunk, nagyon könnyen feladjuk, és továbbra is csak álom marad, hogy valaha is meg leszünk elégedve a testalkatunkkal.

#tini. túlsúly
2009.10.11.

Amikor több vagy a soknál (2. rész) Mit tudsz tenni?

Nem könnyű a kamaszélet, mondják ezt rengetegen. Kamaszkorban minden változik körülöttünk. Talán ekkor lehet a legaktuálisabb az a mondat, hogy „állítsátok meg a Földet, ki akarok szállni”. Nyilvánvaló ebben a korszakban a rengeteg hangulatingadozás. Viszont, ha plusz kilókkal, túlsúllyal küzdünk ezek a hangulatingadozások sokkal nagyobbak és hosszabbak tudnak.

#túlsúly
2009.10.04.

Amikor több vagy a soknál - avagy túlsúlyos kamaszként (1. rész)

Nem könnyű a kamaszélet, mondják ezt rengetegen. Kamaszkorban minden változik körülöttünk. Talán ekkor lehet a legaktuálisabb az a mondat, hogy „állítsátok meg a Földet, ki akarok szállni”. Nyilvánvaló ebben a korszakban rengeteg a hangulatingadozás. Viszont, ha plusz kilókkal, túlsúllyal küzdünk ezek a hangulatingadozások sokkal nagyobbak és hosszabbak tudnak lenni.

#elhízás
2009.09.03.

A fogyókúrával kapcsolatos leggyakoribb tévhitek

A túlsúly nem betegség; alig eszek mégis hízok; kevesebb vizet iszok, tehát fogyok; a gyümölcslé egészséges, bármennyit ihatok belőle; lefogytam, most már bármennyit ehetek. Néhány olyan tévhit azok közül, amik nagyon megnehezítik a vágyott cél - a formás alak és egészséges test - elérését.

#fogyás
2009.08.07.

Amit a fogyásról tudni érdemes

Bár a kutatók lázasan dolgoznak azon, hogy a csinos, zsírpárnáktól mentes alak eléréséhez szükséges spanyol viaszt feltalálják, annál biztosabbat még ma sem tudnak ajánlani, hogy „a garantált fogyás érdekében fogyasszunk kevesebb kalóriát, mint amennyire szervezetünknek szüksége van”.