nyári szünet
#Szülőknek

Nyári programok tiniknek: 4. hét

2015.08.04.
1 perces olvasási idő

Mit szólnának egy üdítő desszerthez? A visszatérő meleg időben pedig remek alkalmuk lesz egy medencés mulatság szervezéséhez.

Csinálja meg: egészséges, hűsítő csemege

Gyümölcsös saslik

Kiváló nasi piknikezéshez. Vagy akár grillezésnél is fogyasztható desszertként. Akárhogy is, a gyümölcsös saslikok táplálóak, finomak és érdemes megtanulni, hogy hogyan készítheti el.

Recept:

Elkészítheti egyszerűen, de akár hagyatkozhat a kreativitására is. Ha van egy kis szabadideje, akkor használjon fagyis kanalat, hogy a sárgadinnye golyók szép kerekek legyenek. És nyugodtan variálja a gyümölcsöket, attól függően, hogy épp minek van szezonja, és mi néz ki jól a piacon.

Hozzávalók:

  • 2 csésze sárgadinnye darabok
  • 2 csésze ananász darabok

Elkészítés:

Húzza a sárgadinnye és ananász darabokat váltogatva négy nyársra. Ízlés szerint tálalja mártogatóssal.

Tanulja meg hogyan: mosás

A házimunka nem túl mókás, de fontos, hogy gyermekét bevonja a feladatokba. A nyári szünetben remek alkalma lehet megtanítani gyermekét, hogy hogyan végezhetjük el helyesen a mosást.

A tinik elég idősek már ahhoz, hogy bonyolultabb házimunkát is elvégezzenek, mint például a mosást. Kezdésként, én először csak egy típusú ruhát hagynék kimosni, például a törölközőt. Miután megcsinálta, megkérném a színesek és fehérek szétválogatására, majd mosására. Azáltal, hogy lassan kezdi el, segít lecsökkenteni a hibák számát.

Menjen ki a szabadba: tervezzen medencés partit

Talán több időt és energiát vesz majd igénybe, de ez egy olyan emlék, amelyet a gyereke hetekig emlegetni fog.

S.A.

Kapcsolódó címkék

anya