Receptek, zöldség

#Receptek #zöldség

141 db cikk a témában

#kéksajt
2013.09.13.

Kéksajtos tészta barnahagymával

Tészta szósszal, tészta pörkölttel... Unod már? Kóstold meg a kéksajtos tésztát barnahagymával, ami alábbi receptünk alapján könnyedén elkészíthetsz. Ajánljuk vashiányosoknak is.

#csirkeragu
2013.09.08.

Csirkeragu leves laktóz- és lisztérzékenyeknek

Ez a leves jól jöhet azoknak, akik gyorsan szeretnének finomat főzni. Sok zöldséget és csirkehúst tartalmaz, ezért laktató, de nem terheli a gyomrot. Liszt- és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

#csirke
2013.09.05.

Szárnyas hússaláta

Eleged van már azokból az ételekből, amik leterhelik a gyomrod? Amik után úgy érzed, hogy mozdulni sem bírsz? Készítsd el a lentebbi recept alapján a szárnyas hússalátát, és nem lesznek ilyen problémáid! Chronnal és gyomorfekéllyel küzdők is fogyaszthatják ezt a salátát.

#spenót
2013.08.30.

Spenótos-sajtos rétes vashiányosoknak

Az almás rétest mindenki szereti. Miért ne próbálnál meg valami különlegesebbet is? Lentebb a spenótos-sajtos rétes receptjét olvashatod, amivel vashiányosokat és cukorbetegeket is bátran kínálhatsz.

#sajt
2013.08.24.

Sajtos-tejszínes spagetti

Hozd el az otthonodba az olaszok tésztaszeretetének egy szeletét. Kóstold meg a sajtos-tejszínes spagettit, amit csontritkulásosok is bátran fogyaszthatnak.

#saláta
2013.08.15.

Diós uborkasaláta epebetegeknek

Szeretnéd feldobni az egyszerű uborkasalátát? Gondoltál már a mazsolára és a dióra? Ha tetszik az ötlet, próbáld ki. Epebetegek és vegetáriánusok is bátran fogyaszthatják.

#lecsó
2013.07.21.

Lecsó cukorbetegeknek

Itt a nyár, itt az ideje csinálni egy kis lecsót, nem gondolod? Alábbi receptünk alapján könnyen elkészítheted ezt a finomságot, amit liszt-és laktózérzékenyeknek, cukorbetegeknek, allergiásoknak és hízni vágyóknak is ajánlunk.

#csusza
2013.07.19.

Csusza spenóttal vashiányosoknak

Ha szereted a spenótot, akkor feltétlen próbáld ki az alábbi tésztakülönlegességet. Hízókúrázóknak és vashiányosoknak is egyaránt ajánljuk.

#csirke
2013.07.15.

Csirkés paella lisztérzékenyeknek

Szeretnéd kipróbálni a spanyolok hagyományos ételét, a paellát? Készítsd el alábbi receptünk alapján, csirkéből és kínáld bátran lisztérzékeny barátaidat is!

#krumpli
2013.07.14.

Aranykrumpli hízni vágyóknak

Remek, könnyen elkészíthető köret, ami illik a fűszeres húsételekhez. Hízni vágyóknak is ajánljuk.

#paszternák krémleves
2013.07.13.

Paszternák krémleves lisztérzékenyeknek

Kevés hozzávalóból különleges és könnyen elkészíthető levest készíthetsz, ha követed az alábbi receptet. Lisztérzékenyeknek is ajánljuk.

#brokkoli krémleves
2013.07.11.

Brokkoli krémleves lisztérzékenyeknek

Azon kevesek közé tartozol, akik rajonganak a brokkoliért? Próbáld ki az alábbi recept alapján a brokkoli krémlevest, ami a vitamindús és egészséges étrend alkotóeleme, mivel sok zöldséget tartalmaz.