Receptek, zöldség

#Receptek #zöldség

141 db cikk a témában

#alufóliás
2013.12.14.

Alufóliás burgonya lisztérzékenyeknek

Szeretnéd a vendégeidet valami mutatóssal és finommal kínálni, de gyorsan kell elkészíteni? Ez a megfelelő recept számodra! Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják az ily módon elkészített burgonyát.

#zöldség
2013.12.05.

Hagymás krumpli fokhagymás spenóttal vegetáriánusoknak

Vegetáriánus barátaid látogatnak meg, és a salátánál kiadósabb étellel akarod őket kínálni? Olvasd el alábbi receptünket, garantáltan sikered lesz eme zöldségcsodával! Vegetáriánusok mellett vashiányosoknak is bátran ajánljuk.

#spenó
2013.12.01.

Spenótleves vashiányosoknak

A spenótfőzeléket mindenki ismeri, de mi a helyzet a spenótlevessel? Ez a leves méltatlanul van mellőzve a köztudatból. Alapanyaga, a spenót rengeteg vasat és vitamint tartalmaz, így fontos az egészséges étrend kialakításához. Kanalazzák alábbi levesünket a vashiányosok is!

#töltött
2013.11.22.

Töltött paprika lisztérzékenyeknek

Meguntad a rántott húst és a sült húst? Tedd változatosabbá és egészségesebbé étrended alábbi receptünk segítségével! Ajánljunk lisztérzékenyeknek és chronosoknak is.

#allergia
2013.11.14.

Salátafőzelék keringési problémásoknak

Gondoltál már arra, hogy a salátaleveleket ne csak salátaként fogyaszd? Készítsd el alábbi receptünk alapján könnyedén az ízletes salátafőzeléket! Ajánljuk allergiások, epebetegek, gyomorfekélyesek, keringési problémások, vashiányosok, crohnosok és vesebetegek számára is.

#máj
2013.10.27.

Májpuffancs vashiányosoknak

Az egész család és annak vashiányos tagjai örömére szolgálhat alábbi ételünk: a májpuffancs! Készítsd el könnyedén és gyorsan,tálald, rögtön tele is vannak a korgó hasak!

#spenót
2013.10.22.

Spenótos rakott krumpli a teltebb idomokért

A rakott krumplit mindenki ismeri, bolondítsd meg egy kis spenóttal, hogy különlegesebb íze legyen ennek a hagyományos ételnek. Így különlegességként kínálhatod vashiányos és hízni vágyó vendégeidnek, családtagjaidnak.

#narancs
2013.10.18.

Narancsos-fokhagymás spenótsaláta vashiányosoknak

Narancs, fokhagyma és spenót. Elég érdekesen hangzik, nemde? Próbáld ki ezt a különleges ízkombinációt és győződj meg magad róla, hogy tényleg finom. Kísérletező kedvűeken kívül vashiányosoknak is ajánljuk.

#spenót
2013.10.14.

Spenótgombóc vegetáriánusoknak

Vegetáriánusoknak és vashiányosoknak ajánljuk ezt a finom köretet, de pompásan illik vadasokhoz és különböző erős ízvilágú húsételekhez.

#sonka
2013.10.09.

Sonkás spenót vashiányosoknak

Alább egy olyan szósz receptjét olvashatod, mely könnyen elkészíthető, egészséges és rendkívül finom. Kanalazd rá a szószt a rizsre és kínáld vashiányos barátaid ezzel a fél órán belül elkészíthető étellel.

#spenót
2013.10.03.

Spenót mozzarellahálóban vashiányosoknak

Szeretnél valami könnyen és gyorsan elkészíthető ételt ebédre, ami nem terheli a gyomrod és egészséges is? Ilyet nehéz találni, de mi ebben is segítünk. Alábbi receptünket a zsúfolt hétköznapok emberein kívül vashiányosoknak is ajánljuk.

#gomba
2013.09.27.

Gombás máj sütőben sütve vashiányosoknak

Szeretnél valami különlegesebbet készíteni májból, mint az egyszerű pirított máj? Alábbi receptünk nem nehéz, de mindenki imádni fogja a benne rejlő ízkombinációt! Vashiányosok is bátran fogyasszák!

#spenót
2013.09.24.

Spenótszószos tészta a teltebb idomokért

Unod már a mindennapi húsfogyasztást? Mit szólnál a spenótszószos tésztához? Ajánljuk hízni vágyóknak és a spenót vastartalma miatt a vashiányosoknak is.