Receptek, zöldség

#Receptek #zöldség

141 db cikk a témában

#vegyes
2017.08.17.

Vegyes zöldségleves crohnosoknak

Nincs is egészségesebb és frissítőbb, mint a zöldségleves, főleg a nyári melegben. Alábbi receptünket ajánljuk crohnosoknak, epebetegeknek és májproblémákkal küzdőknek egyaránt.

#alma
2017.08.13.

Almás burgonyasaláta

Zöldség és gyümölcs egy salátában? Nehezedre esik elképzelni? Próbáld ki az alábbi recept alapján az almás burgonyasalátát, amit chronosok is fogyaszthatnak.

#recept
2016.10.29.

Olaszos rakott burgonya epebetegeknek

Rakott burgonya kicsit másképp. Nem csak ízletes, de könnyen és gyorsan elkészíthető. Lepd meg vele családod, barátaid, s a siker nem marad el! Ajánljuk gyomorfekélyben, chronban, epebetegségben és májproblémákban szenvedőknek is.

#joghurt
2016.09.20.

Joghurtos spenótsaláta vashiányosoknak

Popeye kedvence a spenót, hogy olyan erőtől és egészségtől dagadó legyél, mint ő, készítsd el alábbi receptünk alapján a spenótsalátát. Ajánljuk vashiányosoknak és keringési problémákkal küzdőknek is.

#spenót
2016.09.09.

Spenótos lepény vashiányosoknak

Kihívást keresel? Érdekes receptet és izgalmas ízeket? Íme! Ajánljuk Neked a könnyen elkészíthető, spenótos lepényt, melyet vashiányosok is bátan fogyaszthatnak.

#sajt
2016.08.18.

Sajtos brokkoli csontritkulásosoknak

Ha fogyni akarsz, akkor készíts sajtos brokkolit! Egyszerű elkészíteni, kímélő és finom. Vegetáriánusok, csontritkulásosok, cukorbetegek, crohnosok, keringési- és májproblémákkal küzdők egyaránt fogyaszthatják.

#töltött
2016.08.18.

Töltött pisztráng laktózérzékenyeknek

Töltött pisztráng zöldségkörettel, tökéletes és frissítő nyári étel, nem igaz? Készítsd el alábbi receptünk alapján az ételt és kínáld vele laktózérzékeny, lisztérzékeny, cukorbeteg, csontritkulásos, hasnyálmirigy vagy keringési problémával küzdő vendégeidet!

#zöld
2016.08.07.

Zöld paradicsom csatni

Szeretnél valami különleges mártogatóst a húsételeid mellé? Próbáld ki a zöld paradicsom csatnit! Az alábbi recept alapján elkészült csatnit lisztérzékenyek és csontritkulásban szenvedők is fogyaszthatnak.

#jércesaláta
2016.07.13.

Jércesaláta

A mostani receptünk a vitaminokban és egészségben gazdag tápanyagokkal teli. Mindenki fogyassza bátran, aki szereti a különleges és egészséges ételeket!

#répa
2016.05.08.

Répafőzelék gyomorfekélyeseknek

A répa rengeteg vitamint tartalmaz, ezért érdemes gyakran beiktatni az étrendbe. Receptünk alapján elkészített répafőzelékkel garantált sikert aratsz! Ajánljuk, hogy allergiások, epebetegek, gyomorfekélyesek, keringési problémások, vashiányosok, crohnosok, vesebetegek, májproblémákkal küzdők is fogyasszák.

#recept
2016.02.13.

Téli rakottas laktózérzékenyeknek is

Már a neve is tányérhoz hívogató: téli rakottas. Pláne, hogy még laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják! Tele van vitaminnal, ami a téli időszakban nagyon fontos, hiszen épp most tombol az influenzajárvány.

#bazsalikom
2015.06.19.

Bazsalikomos ecet házilag

A saláták ízvilágát kiteljesítik az ecetes öntetek. Készítsd el otthon te is az alábbi recept alapján a bazsalikomos ecetet, kínáld ecetes salátával lisztérzékeny barátaidat!

#cukkíni
2015.06.13.

Cukkinifőzelék chronosoknak

Amerika felfedezése óta ismerjük a cukkinit. De vajon ismerjük-e minden elkészítési módját? Próbáltad már a cukkinifőzeléket? Ha nem, akkor itt az idő! Kanalazzanak a chronosok is!

#spenót
2015.03.08.

Spenótos csirkemell pennével

Ha vashiányos, cukorbeteg, csontrikulásos vagy hízni vágyó rokonodnak főzöl, akkor ajánljuk figyelmedbe az alábbi egytálételt, melyet könnyű elkészíteni és finom is!

#alufóliás
2015.02.25.

Alufóliás burgonya májproblémásoknak

Mindig csak a gyorsan elkészíthető krumplipüré és rizs kerül az asztalra? Készíts el egy hasonlóan gyors és egyszerű köretet! Ajánljuk gyomorfekélyeseknek, lisztérzékenyeknek, májproblémákkal küzdőknek és crohnosoknak.