Receptek, zöldség

#Receptek #zöldség

141 db cikk a témában

#tortilla
2012.12.03.

Tortilla lisztérzékenyeknek

A tortillában nemcsak az a jó, hogy a tésztáját pofonegyszerű elkészíteni, hanem az is, hogy rengetegféleképpen variálhatod a töltelékét, akár magában, egy kis zöldséggel is eheted. Őszi kerti partikra, téli nassolnivalóknak kiváló kenyérpótló. Ha lisztérzékeny vagy, vagy olyan vendégeket vársz, akik nem ehetnek glutén tartalmú ételeket, kedveskedj nekik ezzel a nassolnivalóval.

#főzelék
2012.09.01.

Finomfőzelék gyorsan

Májproblémával és keringési zavarban szenvedőknek kiváló egytálétel javaslatunk a következő. Irány a konyha, és ha megvan minden hozzávaló, hozzá is láthatsz a finomfőzelék elkészítéshez!

#csalamádé
2012.08.30.

Csalamádé

Keringési problémákkal küzdőknek, és mindenkinek, aki szereti a főfogások mellé a kellemesen savanykás ízeket. Nem is beszélve az így könnyen beszerezhető c-vitaminról... Hogyn készíts ebéded vagy vacsorád mellé ínycsiklandozó köretet? Íme egy tuti recept!

#tzatziki saláta
2011.04.02.

Tzatziki saláta cukorbetegeknek

Készíts egy finom, könnyű és egészséges salátát friss uborkából! Ajánljuk cukorbetegeknek és lisztérzékenyeknek.

#almalé
2011.02.26.

Forró almalé gyomorfekélyeseknek

Nincs is jobb érzés ebben a nagy hidegben, mint hazaérve meginni egy pohár forró almalevet. És milyen egyszerű elkészíteni!

#csirkemell
2011.01.09.

Rakott csirkemell epebetegeknek

A rakott csirkemell receptje. Fogyaszthatják cukorbetegek, epebetegek, gyomorfekélyesek, májproblémákkal küzdők is.

#sztrapacska
2010.09.26.

Sztrapacska lisztérzékenyeknek

Északi szomszédaink nemzeti eledele a sztrapacska. Vajon csak a szlovákoknak ízlik ez az egyszerű étel? Kóstoltasd meg lisztérzékeny és hízni vágyó ismerőseiddel, barátaiddal, családtagjaiddal is.

#recept
2010.09.05.

Juhtúrós lasagne vegetáriánusoknak

Ki ne szeretné az olvadt sajttól aranyló, frissen gőzölgő lasagnát? Mai receptünk alapján ennek egy új, magyarosabb változatát készítheted el, és még vega barátaidat is megvendégelheted vele! Fogyaszthatják hízókúrások és csontritkulásosok is.

#leves
2010.08.29.

Gazdasszony levese laktózérzékenyeknek

Igazi házias nevet adtak most következő receptünknek. A leves a magyar konyha egyik igen jellegzetes sajátossága. A gazdasszony levesét laktózérzékenyeknek is tudjuk ajánlani.