Receptek, vegetáriánus

#Receptek #vegetáriánus

33 db cikk a témában

#sajt
2016.08.18.

Sajtos brokkoli csontritkulásosoknak

Ha fogyni akarsz, akkor készíts sajtos brokkolit! Egyszerű elkészíteni, kímélő és finom. Vegetáriánusok, csontritkulásosok, cukorbetegek, crohnosok, keringési- és májproblémákkal küzdők egyaránt fogyaszthatják.

#tejszín
2015.07.11.

Tejszínes cukkini gyomorfekélyeseknek

Változatos vitamin- és különösen alacsony energiatartalmának (100 gramm cukkini mindössze 15 kcal-t, azaz 63 kJ energiát tartalmaz) köszönhetően a cukkini valóban „formába hoz”. Ajánljuk gyomorfekélyeseknek és lisztérzékenyeknek is!

#padlizsán
2014.02.08.

Padlizsánkrém lisztérzékenyeknek

A padlizsán tartalmaz C- és A-vitamint, és igen gazdag ásványi sókban is, ráadásul nagyon finom. Ha krémként készítjük el, akkor pirítóssal tökéletes párosítás reggelire vagy vacsorára. Lisztérzékenyek is nyugodtan választhatják alábbi receptünket.

#juhtúró
2014.01.30.

Juhtúrós csőben sült brokkoli vegetáriánusoknak

Ha vegetáriánus vendégeid érkeznek látogatóba ne pánikolj a menü miatt! A főétel legyen juhtúrós csőben sült brokkoli! Ajánljuk epebetegeknek, csontritkulásosoknak, gyomorfekélyeseknek, crohnosoknak és keringési problémákkal küzdőknek is.

#tojas
2014.01.10.

Tojásos rizs laktózérzékenyeknek

Ha köretnek valami különösebbet akarsz, mint az egyszerű rizs, akkor a tojásos rizs neked való! Gyors, könnyű és finom, amit laktóz- és lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatnak.

#Mexikó
2013.09.07.

Mexikói zöldségleves lisztérzékenyeknek

Szeretnél pár pillanat erejéig elrepülni Mexikóba, és otthonodba varázsolni a pikáns ízeket? Itt lehetőség. Próbáld ki alábbi receptünket, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#lisztérzékeny
2013.07.25.

Zöldséges vagdalt vegetáriánusoknak

Vegetáriánus vagy és unod már a megszokott receptjeidet? Próbáld ki az alábbi receptet, egyszerű elkészíteni és biztosan elnyeri majd a tetszésedet.

#waldorf saláta
2013.04.08.

Waldorf saláta lisztérzékenyeknek

A Waldorf saláta receptje. Lisztérzékenyek, keringési problémákkal, csontritkulással és gyomorfekéllyel küzdők is fogyaszthatják.

#recept
2012.11.29.

Avokádókrém lisztérzékenyeknek

Az avokádókrém nemcsak pirítóson isteni, hanem tortillára, nachosra vagy akár sós kekszre is kenhetjük. Vegetáriánusok, lisztérzékenyek, és tulajdonképpen mindenki fogyaszthatja. Gyorsan elkészíthető, és egy könnyed családi mozihoz vagy grillpartihoz kiváló étel.

#csalamádé
2012.08.30.

Csalamádé

Keringési problémákkal küzdőknek, és mindenkinek, aki szereti a főfogások mellé a kellemesen savanykás ízeket. Nem is beszélve az így könnyen beszerezhető c-vitaminról... Hogyn készíts ebéded vagy vacsorád mellé ínycsiklandozó köretet? Íme egy tuti recept!

#lecsó
2010.08.14.

Lecsós palacsinta

A "palacsinta" szó hallatán mindenkinek összefut a nyál a szájában, és valami kellemes nassolásra és desszertre gondol. Mostani receptünkben egy tuti tippet adunk arra, hogy a palacsinta előételnek is kiváló. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják, mert rájuk is gondoltunk!