Főoldal / RECEPTEK / Sárgarépás burgonya
  2018-08-13

Sárgarépás burgonya

Unod a megszokott köreteket, a krumplipürét és a rizst? Változtass kicsit! Próbáld ki a sárgarépás burgonyát. Fogyaszthatják chronosok, epe-és-vesebetegek is.

- hirdetések -

Hozzávalók:

  • Sárgarépa 600 g
  • Burgonya 150 g
  • Margarin 1 kávéskanál
  • Zöldpetrezselyem vagy kapor 1 csomag
  • Turbolya, lestyán, só ízlés szerint

Elkészítés:

A megtisztított sárgarépát karikákra vágjuk és kevés vízzel felöntve fedő alatt 15 percig pároljuk, hozzáadjuk a megtisztított, kockákra vágott burgonyát és 10-15 percig tovább főzzük
Hozzáadjuk a margarint, a fűszereket és még egyszer összeforraljuk.
Petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Sült húsok mellé köretként ajánljuk.

Nehézség: könnyű

Jó étvágyat!