Receptek, vegetáriánus

#Receptek #vegetáriánus

33 db cikk a témában

Sárgarépás burgonya
#sárgarépa
2024.02.28.

Sárgarépás burgonya

Unod a megszokott köreteket, a krumplipürét és a rizst? Változtass kicsit! Próbáld ki a sárgarépás burgonyát. Fogyaszthatják chronosok, epe-és-vesebetegek is.

Pita (görög lepénykenyér) laktózérzékenyenek
#pita
2023.06.11.

Pita (görög lepénykenyér) laktózérzékenyenek

"Pitában vagy tálban?" Hányszor hallottad már ezt a kérdést a gyrososnál? Itt az ideje, hogy a mai gyrosodat magad készítsd el. A gyros hús 10 perc alatt kész, a saláta gyorsan elkészül, a pitát alábbi receptünk alapján könnyen elkészíthető. Tojásalleriásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek is ajánljuk.

#padlizsánkrém
2022.04.02.

Padlizsánkrém cukorbetegeknek

Padlizsánból számos étel elkészíthető, talán a legismertebb a padlizsánkrém. Vacsorára vagy reggelire jó ötlet a pirítósra. Lisztérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek, cukorbetegeknek, allergiásoknak, májproblémásoknak, keringési problémásoknak, crohnosoknak ajánljuk.

#sajt
2022.03.23.

Sajttekercs vegetáriánusoknak

Ha csontritkulásos, chronos, cukorbeteg vagy vegetáriánus vendégeid érkeznek, bátran kínáld őket ezzel az egyszerűen elkészíthető étellel.

#ősz
2021.10.26.

Egyszerű őszi tökfőzelék epebetegeknek

Készítsd el az otthonodban ezt a hagyományos, őszi ételt. Amikor kint hűvösre vált az idő jól fog esni a gőzölgő tökleves az asztalon. Tálald az epebetegeknek, allergiásoknak, chronosoknak, gyomorfekélyeseknek és keringési problémákkal küzdőknek is!

#horiatiki
2021.09.30.

Horiatiki, görög saláta laktózérzékenyeknek

A horiatiki ízvilága jellegzetes és nagyon gazdag. Egyediségét a tofu és az oregano kölcsönzi. Elkészítése egyszerű, és garantáltan megéri a fáradozást! Ajánljuk laktóz- és lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek.

#sajt
2021.08.14.

Sajtsaláta csontritkulásosoknak

Egészségesebben és változatosabban szeretnél étkezni? Egy kis életmódváltásra lenne szükséged? Iktasd be a hétköznapjaidba a sajtsalátát. Ez a saláta gyümölcsöt és zöldséget is tartalmaz, ezek által rengeteg ásványi anyagot és vitamint juttatsz a szervezetedbe. Csontritkulásosok és chronosok is bátran fogyasszák!

#eper
2021.08.11.

Eperturmix tejérzékenyeknek

Nyári meleg napokon mi esne jobban egy hűsítő eperturmixnál? Készítsd el gyorsan, könnyedén házilag alábbi receptünket követve.

#tzatziki
2021.07.26.

Tzatziki saláta csontritulásosoknak

A görögök hagyományos étele a tzatziki saláta. Készítsd el te is otthon és varázsold konyhádba a mediterrán országot. Remek választás a csontritkulásosok, keringési problémások és a lisztérzékenyek részére is!

#sajt
2021.03.06.

Rántott sajt vegetáriánusoknak

Minden gyerek szereti a rántott sajtot! Készítsd el hát nekik otthonodban, nagyon egyszerű, gyors és finom étel, amit lisztérzékenyek, cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatnak.

#magos
2019.04.22.

Pelyhes-magos halvagdalt crohnosoknak

Mindenki csinált már vagdaltat, na de halból? Miért is ne? Egészségesebb és ugyanolyan egyszerű! Fogyaszthatják crohnosok, csontritkulásosok, keringési és hasnyálmirigy problémákkal küzdők is.

#csatni
2018.08.07.

Fűszeres-szilvás csatni

Szószként sült húsok mellé tökéletes a csatni. Kóstoltad már a fűszeres-szilvás csatnit? Ha nem akkor itt az idő, hogy ne csak megkóstold, hanem házilag el is készítsd. Szép üvegekben, szépen becsomagolva kedveskedhetsz velük liszt-és laktózérzékeny családtagjaidnak is.

#spenót
2017.11.06.

Spenótos tészta vashiányosoknak

Gyorsan szeretnél finom, vassal teli ebédet vagy vacsorát csinálni? Készítsd el alábbi receptünk alapján a spenótos tésztát, amit vashiányosoknak és hízni vágyóknak egyaránt ajánlunk.