Receptek, só

#Receptek #só

27 db cikk a témában

#csalamádé
2012.08.30.

Csalamádé

Keringési problémákkal küzdőknek, és mindenkinek, aki szereti a főfogások mellé a kellemesen savanykás ízeket. Nem is beszélve az így könnyen beszerezhető c-vitaminról... Hogyn készíts ebéded vagy vacsorád mellé ínycsiklandozó köretet? Íme egy tuti recept!

#csirkemell
2011.01.09.

Rakott csirkemell epebetegeknek

A rakott csirkemell receptje. Fogyaszthatják cukorbetegek, epebetegek, gyomorfekélyesek, májproblémákkal küzdők is.

#sajtmártás
2010.10.03.

Sajtmártás lisztérzékenyeknek

Nagyon sokféle húshoz, halhoz, zöldséghez és tésztához adhatunk sajtmártást. Fogyaszthatják lisztérzékenyek és csontritkulásosok is. Lássuk a receptjét!

#lecsó
2010.08.14.

Lecsós palacsinta

A "palacsinta" szó hallatán mindenkinek összefut a nyál a szájában, és valami kellemes nassolásra és desszertre gondol. Mostani receptünkben egy tuti tippet adunk arra, hogy a palacsinta előételnek is kiváló. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják, mert rájuk is gondoltunk!

#recept
2010.05.10.

Joghurtos csirke cukorbetegekeknek

Könnyű, finom, gyorsan elkészíthető egészséges vacsinak való, melyet cukorbetegek és csontritkulásban szenvedők is fogyaszthatnak!

#lángos
2009.08.22.

Tejfölös-sajtos lángos cukorbetegeknek

A legtipikusabb étel a strandon, amit biztosan már kipróbáltál, a lángos. Mostani receptünkből megtudhatod, hogyan is készül ez a remek magyar étel! A recept összeállításánál gondoltunk a lisztérzékenyekre és a cukorbetegekre és allergiásokra is!