Receptek, fehérje

#Receptek #fehérje

19 db cikk a témában

#horiatiki
2021.09.30.

Horiatiki, görög saláta laktózérzékenyeknek

A horiatiki ízvilága jellegzetes és nagyon gazdag. Egyediségét a tofu és az oregano kölcsönzi. Elkészítése egyszerű, és garantáltan megéri a fáradozást! Ajánljuk laktóz- és lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek.

#ananász
2021.08.29.

Ananászos csirkemell vesebetegeknek

Ha a csirkét fel szeretnéd dobni egy kis nyári ízzel és magadat Hawaiira varázsolni, akkor készítsd el alábbi receptünk alapján az ananászos csirkemellet. Bátran fogyasszák vesebetegek, crohnosok, liszt- és laktózérzékenyek egyaránt!

#afrikai harcsa
2019.08.10.

Afrikai harcsafilé tepsiben sütve

Halat kívánsz, de nem tudod hogyan készítsd el? Az alábbi receptünk alapján készítsd el a harcsát és biztosan finom lesz. Lisztérzékenyek, cukorbetegek és hízni vágyók egyaránt fogyaszthatják.

#brokkoli
2018.07.02.

Brokkolis csirkemell lisztérzékenyeknek

Dobd fel a sült csirkemellet egy kis brokkolival. Könnyű, nyárias ízvilágot kapsz eredményül, melyet lisztérzékenyek is bátran kóstolgathatnak.

#töltött
2017.08.16.

Töltött csuka gyomorfekélyeseknek

Hazánk egyik leghíresebb halfajtája a csuka, ami nagyon egészséges és ízletes egyszerre. Készítsd el alábbi receptünk alapján és kínáld vele akár gyomorfekélyes, cukorbeteg, crohnnal vagy keringési problémákkal küzdő vendégeidet!

#jércesaláta
2016.07.13.

Jércesaláta

A mostani receptünk a vitaminokban és egészségben gazdag tápanyagokkal teli. Mindenki fogyassza bátran, aki szereti a különleges és egészséges ételeket!

#feta
2015.07.10.

Fetával töltött pulykamell spenótos rizzsel

Pulykamell rizzsel... és egy kis pikantériával! Kóstold meg a fetával töltött pulykamellet, melyhez spenótos rizst javaslunk köretnek! Vashiányosoknak is ajánljuk receptünket.

#borsó
2013.10.28.

Borsófőzelék töltött karalábéval epebetegeknek

Töltött karalábé? Pláne borsófőzelékkel? Ugye neked is felszaladt a szemöldököd? Győződj meg magad felőle: nem csak nagyon ízletes, de egészséges és laktató is! Kínáld chronos, epebeteg, gyomorfekélyes, keringési- és hasnyálmirigy problémákkal küzdő barátaidnak is.

#könnyű recept
2013.09.26.

Alföldi hússalátával töltött paradicsom

Szeretnél valami egyedit, különlegeset enni, ami nem terheli a gyomrod? Az alábbi ételt könnyű elkészíteni és ha szereted a paradicsomot, akkor akár a kedvenceddé is válhat, az sem jelent problémát, ha lisztérzékeny vagy.

#tzatziki saláta
2011.04.02.

Tzatziki saláta cukorbetegeknek

Készíts egy finom, könnyű és egészséges salátát friss uborkából! Ajánljuk cukorbetegeknek és lisztérzékenyeknek.

#recept
2010.08.22.

Firenzei hal cukorbetegeknek

A halból készült ételek mindig is egészségesek. De nem mindegy, hogy hogyan készítük el őket. Mostani receptünket cukorbetegeknek és vashiányosoknak is ajánljuk!