Brokkolis csirkemell lisztérzékenyeknek
2018.07.02.
			0				perces olvasási idő
			
			Dobd fel a sült csirkemellet egy kis brokkolival. Könnyű, nyárias ízvilágot kapsz eredményül, melyet lisztérzékenyek is bátran kóstolgathatnak.
	Hozzávalók:
- 2 fél csirkemellfilé csíkokra vágva, jól befűszerezve (Kotányi Borsos grillel és Fokhagymás pecsenyével)
 - 300 g nem túl puhára főzött brokkoli
 - 2 Knorr Füstölthús kocka
 - 2 evőkanál olaj
 - 1 teáskanál rizslisz
 - só
 - 3 evőkanál tejföl
 - ételítesítő
 
Elkészítés:
A csirkemellet forró olajon megsütjük. Felöntjük 1 dl vízzel, beletesszük a Knorr Füstölthús kockát és jól átforraljuk. Hozzáadjuk a darabokra szedett brokkolit, ha kell utánaízesítjük, megszórjuk rizsliszttel és tejföllel behabarjuk.
Csak annyit forraljuk, hogy sűrű, krémes legyen. Főtt (Schar) tésztával tálaljuk.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!