fitt
#Mozgás

SuperBetter: egy játék az egészségedért

2012.11.28.
1 perces olvasási idő

A SuperBetter egy alkalmazás, amit szintén San Francisco-ban, a Health 2.0 konferencia keretén belül ismertem meg. Rendkívül izgalmas ötletnek találom, ezért a cikkben egy kicsit bővebben szeretném bemutatni!

A SuperBetter egy olyan eszköz, amit játékfejlesztők készítettek tudományos ismeretekre alapozva, a céljuk pedig a következő volt - segít abban, hogy rugalmasak legyünk. Azaz erősnek, motiváltnak és optimistának maradni még kihívásokkal teli napokon és környezetben is. Ha rugalmasak vagyunk, és tudunk alkalmazkodni az új helyzetekhez, az az egészségünkre nézve is pozitív hatással bír - mind a fizikai, mind az érzelmi "jólétet" erősíti.

Emellett a rugalmasság segít a céljaid elérésben is az egész életed során, hiszen erősít és támogat, fejleszti az akaraterődet és az állóképességedet, valamint a koncentráló képességedet.

A SuperBetter orvosok, pszichológusok, tudósok és orvosi kutatók közreműködésével készült - a tanácsadók és közreműködők listáján többek között a Stanford, a Berkley és a Pennsylvania Egyetem orvosai és professzorai is megtalálhatóak.

Mi is az a SuperBetter?

  • Egy módszer arra, hogy fizikailag, mentálisan, érzelmileg és szociálisan is erősödj!
  • Teljesen személyre szabható - te találod ki, hogy mi a legfontosabb számodra és hogyan érd el a segítségével a lehető legtöbbet!
  • Úgy készült, hogy segítsen neked túljutni egy nehéz időszakon vagy bonyolult változáson.
  • Segít megtalálni az "erődet" - azt az erőt, ami befolyásolja, hogy hogyan érzel minden nap és hogyan tekintesz a világra.
  • Egy alkalmazás, amely tudományos alapokon nyugszik - ahogyan játszol, úgy fogod ezt megtapasztalni
  • Közösségi - a SuperBetter a családodnak és barátaidnak is megmutatja, hogy hogyan haladsz, így ők sokkal egyszerűbben tudnak támogatni.
  • Egy közös találmány - mindenki, aki játszik vele, segít fejleszteni a SuperBettert. Saját maga és az egész közösség számára is.
  • Egy erőteljes löket, amikor szükséged van. Nem kell állandóan ezzel játszanod - csak amikor szükséged van rá.

(Gy.A.)

Kapcsolódó címkék

fitnesz