randi
#Lélek

10 tipp, hogy jól sikerüljön az első randi

2011.08.25.
2 perces olvasási idő

A legtöbb ember számára az első randi általában kellemetlen esemény, telis-tele bizonytalansággal, kétségekkel és elvárásokkal. Hogy te ne tartozz ezek közé az emberek közé, olvasd el útmutatónkat, melyet neked készítettünk azért, hogy az első randin minden jól menjen és, hogy biztosan pozitív benyomást kelts!

Szemkontaktus

A szemkontaktus elengedhetetlen egy igazi flörthöz. Beesett, vörös szemekkel azonban a csábítás kudarcba fulladhat. A randi előtti napon tehát mindenképpen aludd ki magad, növeld a víz és A-vitamin beviteled, ha el akarod kápráztatni és le akarod venni a lábáról a kiválasztottad!

Egészséges bőr

Az arcápolás és hidratálás mindenképpen fontos, különösen akkor, ha stresszes és zaklatott életet élsz. Lányok, ha netán feltűnik randi előtt egy pattanás, semmiképpen se nyomkodjátok, használjatok inkább korrektort! Fiúk, randi előtt mindig borotválkozzatok meg, és legyen ápolt és hidratált a bőrötök!

A mosoly öltöztet

A mondás nem véletlen, ám mindez csak akkor válik valóra, ha a szájhigiéniád megfelelő. Moss fogat, használj szájvizet és vigyél magaddal rágót a váratlan helyzetekre. Mert nincs is annál kellemetlenebb, mikor a fokhagyma megöli a romantikát már akkor, amikor az igazából még el sem kezdődött.

Ápolt haj

A biztos siker elérése érdekében randi előtt mindig moss hajat és használj kondicionálót. Ne használj hajlakkot vagy egyéb ragadós anyagot a hajadon! Az első randi ugyanis csúnyán végződhet, ha egy romantikus pillanatban a választottad beletúr a hajadba, és beleragad a keze.

Jó illat

Legyél nyugodt és magabiztos az első randi alatt! Ehhez azonban elengedhetetlen egy megfelelő izzadásgátló, mely nem csak jó illatot biztosít, de frissen is tart. A parfümöt és after shavet pedig ne vidd túlzásba! A túl erős illat ugyanis szintén megölheti a pillanatot!

Szép körmök

A körömrágást már most felejtsd el! Az ápolt körmök nagyon fontosak, különösen akkor, ha megfogja a kezed. Ezért gondosan ápold őket, esetleg menj el egy manikűröshöz.

Ruha

A randin mindenképpen olyan ruhát viselj, amely számodra kényelmes, és növeli az önbizalmad. Légy meggyőződve arról, hogy a ruha tiszta, vasalt és illik hozzád! Ne akard magadat belepréselni egy két számmal kisebb nadrágba! Továbbá ne ilyenkor kísérletezz! Lányok, az első randin ne legyetek miniszoknyában, sem pedig mélyen kivágott dekoltázsú felsőbe! Fiúk, a focimezt hagyjátok otthon!

Testtartás

Nem is gondolnád, de már a testtartás is komoly magabiztosságot sugallhat. Ügyelj oda az egyenes és a helyes járásra! Ha nem tudod, hogy hogyan tedd, iratkozz be néhány pilates-órára! Az eredmény már pár óra után érzékelhető, így a randin már magabiztosan sétálhatsz!

Humorérzék

Légy önmagad! Ha egyébként is sokat viccelődsz, viccelődj a randin is, de ha nem az a típus vagy, akkor ne tedd! Ne feledd! A szépség belülről fakad, úgyhogy csak légy önmagad!

Azért légy elővigyázatos!

Bocsánat, hogy ünneprontónak kell lennem, de a biztonság mindenekelőtt! Legyen szó akárkiről, mindig tudasd a szüleiddel, vagy a barátaid egy részével, hogy pontosan hol és kivel tartózkodsz. Így baj esetén tudják majd, hol keressenek. Végül pedig – bár szinte biztos, hogy az első randin nem használod – de a biztonság kedvéért legyen nálad egy óvszer!
Sok sikert!

(Cs.B.)

Kapcsolódó címkék

randi