Receptek, zöldség

#Receptek #zöldség

141 db cikk a témában

Egészséges húsvéti recept ötletek
#húsvét
2024.03.28.

Egészséges húsvéti recept ötletek

Hogyan tehetjük minél egészségesebbé a húsvéti menüt? Erre adunk javaslatot egy, még mindig kevésbé ismert salátaféle felhasználási lehetőségeinek bemutatásával.

Zöldfűszeres lasagne vashiányosoknak
#lasagne
2024.02.21.

Zöldfűszeres lasagne vashiányosoknak

Vashiányosoknak is bátran ajánljuk sokak kedvencét, a lasagnét. Ezúttal ínycsiklandó zöldfűszeres kivitelben. Fogyaszthatják hízni vágyók is.

Sajtos sárgarépasaláta
#sajt
2023.07.04.

Sajtos sárgarépasaláta

A sárgarépa jelentős vitaminforrás, nagyon egészséges, ezért ajánlott sokat fogyasztani. Hogyan csempészd be étrendedbe? Salátaként!

Joghurtos zöldfűszeres salátaöntet
#joghurt
2023.03.31.

Joghurtos zöldfűszeres salátaöntet

Szeretnéd valamivel feldobni a salátádat? Próbáld ki a joghurtos, zöldfűszeres salátaöntetet. Lisztérzékeny barátaid is bátran vehetnek belőle.

Rántani való zöldségek
#recept
2023.01.27.

Rántani való zöldségek

Zöldségek az egészség fő forrásai - tartja a mondás. Mostani receptünkben tuti tippeket adunk arra, hogy hogyan készíts remek zöldséges ételeket.

#ősz
2021.10.26.

Egyszerű őszi tökfőzelék epebetegeknek

Készítsd el az otthonodban ezt a hagyományos, őszi ételt. Amikor kint hűvösre vált az idő jól fog esni a gőzölgő tökleves az asztalon. Tálald az epebetegeknek, allergiásoknak, chronosoknak, gyomorfekélyeseknek és keringési problémákkal küzdőknek is!

#horiatiki
2021.09.30.

Horiatiki, görög saláta laktózérzékenyeknek

A horiatiki ízvilága jellegzetes és nagyon gazdag. Egyediségét a tofu és az oregano kölcsönzi. Elkészítése egyszerű, és garantáltan megéri a fáradozást! Ajánljuk laktóz- és lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek.

#zöldség
2021.09.23.

Zöld zöldségleves epebetegeknek

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a zöldség és gyümölcs fogyasztás. A zöldségben rejlő vitaminokat szervezetedbe juttathatod levesként is. Készítsd el alábbi receptünk alapján a zöld zöldséglevest, amiből epebetegek és vashiányosok is nyugodtan kanalazhatnak.

#csiburéki
2021.09.05.

Csiburéki lisztérzékenyeknek

Szeretnél valami nem mindennapit készíteni a ebédlőasztalra? Készítsd el receptünk alapján a csiburékit, ezt egy orosz tésztakülönlegességet, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#sajt
2021.08.14.

Sajtsaláta csontritkulásosoknak

Egészségesebben és változatosabban szeretnél étkezni? Egy kis életmódváltásra lenne szükséged? Iktasd be a hétköznapjaidba a sajtsalátát. Ez a saláta gyümölcsöt és zöldséget is tartalmaz, ezek által rengeteg ásványi anyagot és vitamint juttatsz a szervezetedbe. Csontritkulásosok és chronosok is bátran fogyasszák!

#tzatziki
2021.07.26.

Tzatziki saláta csontritulásosoknak

A görögök hagyományos étele a tzatziki saláta. Készítsd el te is otthon és varázsold konyhádba a mediterrán országot. Remek választás a csontritkulásosok, keringési problémások és a lisztérzékenyek részére is!

#lencse
2020.12.30.

Lencsefőzelék

Szilveszterkor kötelező a lencse, csináld meg főzeléknek! Hízókúrázóknak ajánljuk.