Én ezt már nem bírom...

2011.07.24.
Üdvözlet. 1,5 hónapja szakított velem a barátnőm. 2 év után elég keményen...(szabadságra vágyott többek között..) Képtelen vagyok feldolgozni.Tudom a sablon szövegeket meghogy majd jobb lesz,keress mást,foglald le magad. De nem megy. Szép szőke vékony magas nála jobbat úgyse találok.Én pedig nem kellek senkinek. Tegnap is voltam bulizni és semmi nem jött össze... Ahelyett ,hogy vele lennék és este összebújva aludnánk helyette nagyon rosszul érzem magam,majd valamelyik haveromnál alszok a kanapén... Összehasonlíthatatlanul rosszabb az életem nélküle. Annyira értelmetlen minden. Próbálom magam jól érezni néha megy is egy rövid időre de utána megint visszaránt az egész... Annyira hiányzik hogy valaki szeressen és odabújjon hozzám. Nem vágyom egyéjszakás futókalandokra (úgyse jönne össze). Nem akar múlni.Próbálom tettetni hogy minden rendben van de egyszerűen nem ezt érzem.Teljesen össze vagyok törve lelkileg. Elrontotta a nyaramat az érettségim is rossz lett miatta.Nem is oda vettek fel. Ráadásul a szakítás után rögtön más srácnál aludt és ki tudja még a többit. 2 év után ilyen könnyen túl tud lépni rajtam... Mitévő legyek?Annyira boldogtalan vagyok.Lehetek még valaha az életben is boldog? Csak muszályból járok el mindenhova pedig én inkább itthonülős romantikusabb típus vagyok. De a mai lányoknak ez nem kell állandóan csak a bulizás meg a szabadságvágy...

Szakértőnk válasza a Én ezt már nem bírom... kérdésre

Kedves Levélíró!

Ahogy az üzenetedet olvasom, egyből feltűnik, hogy mennyire végletesen gondolkodsz. "Nála jobbat úgyse találok", "nem kellek senkinek", "értelmetlen minden", "Lehetek még valaha az életben is boldog?". Talán segítene, ha tudatosítanád magadban, hogy bár most nagyon rosszul érzed magad, most boldogtalan vagy, értelmetlennek érzed mindazt, ami most körülvesz, most nincs az életedben olyan lány, akinek kellenél, de ez közel sem biztos, hogy indig így lesz, sőt! A dolgok folyton változnak, lehet, hogy pár hét múlva egészen másképp érzed majd magad. Add meg magadnak és az érzéseidnek a lehetőséget a változásra és arra, hogy észrevedd, a dolgok nem ennyire végletesek. Biztos vannak pillanatok, amikor kicsit jobban érzed magad és látsz esélyt arra, hogy újra boldog legyél. Vedd észre magadban ezeket az érzéseket is.

Valószínűleg a barátnőd nem az a lány volt, akire valójában vágysz, hiszen az a lány nem szakított volna veled!

Attól, hogy most a buliban nem sikerült összejönnöd senkivel, nem kell azt gondolnod, hogy sosem fog sikerülni, hiszen a következő buli valószínűleg egészen más lesz. Egyébként pedig biztos vagyok benne, hogy nagyon sok lány nem szeret bulizni járni és szintén szívesebben maradna otthon romantikázni a barátjával. Őket valószínűleg nem egy buliban fogod megtlálni, hanem valahol máshol. Nyiss a külvilág felé, nézz körül a lányok között, mert bármikor összefuthatsz azzal, akivel boldogok lehettek. Vedd észre őt! Ebben segíthet, ha elhiszed, hogy van ilyen lány és nem alapból úgy indulsz neki, hogy senkinek sem kellesz.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor