Hogyan lehet helyre hozni a kapcsolatot megcsalás után :$??

2011.06.24.
Jó napot Doktor Nő!! .... Szeretném elmesélni kis történetem :$ kb 5 hónappal ezelőtt megcsaltam a barátomat a mostohatesójával ...akit már 4.iskolás korom óta szerettem ..!!De már nem érzek iránta semmit !!!! nagyon megbántam és megundorodtam tőle!!!!!
A barátom megbocsájtott nekem és azóta is együtt vagyunk már egy éve .De mostanában nagyon sokat veszekedtünk kis dolgok miatt pl : hogy ne cigizzen,vagy a menstruációm miatt sokszor hisztis vagyok ezek miatt elhanyagoltam nem ölelgettem puszilgattam !!A barátom kb 3 hete oszt kiránduláson volt és lefeküdt az osztálytárs nőjével,akivel szeptember óta jó barátok !! De Doktornő nem túlzok az a lány egy elhanyagolt kis valaki és pont veleeee na de ez most lényegtelen !
Haza jött először szakított velem azt mondta már nem olyan mint régen össze van zavarodva stb .... de aztán utána mentem és kibékültünk és elmondta nekem azért szakított velem mert nem tudott a szemembe nézni azok után hogy megcsalt ... NEM TUDOM HOGY KELLETT VOLNA VISELKEDNEM HISZEN ÉN IS MEGTETTEM VELE ... ANNYI KÜLÖNBSÉGGEL HOGY ÉN MEGBÁNTAM ÉS EZT NEKI IS ELMONDTAM de ő azt mondta hogy nem bánta meg ... MEG AZT IS HOGY ÖSSZEMELEGEDTEK MÁR A VÉGÉRE TUDTÁK HOGY KI MIT AKAR HISZEN A KIRÁNDULÁS 2 NAPOS VOLT :SS Pár nappal később csak pedálozni kezdett mondta hogy hülye volt és hogy velem akar maradni nem fog azzal a lánnyal beszélni meg hogy csak engem szeret és helyre akarja hozni a dolgot .....
Én is nagyon szeretem és ő is azt mondja hogy már megbánta amit tett és nagyon szeret engem ... hogy viselkedjem veleee? és hogy lehetne a kapcsolatunkat helyre hozni? ...mert azt is mondta hogy azért csalt meg mert hiányzik neki hogy odabújjak hozzá meg ilyenek ... ez kifogás ??? e miatt megcsalhatott?? És akkor nekem kellene jókodnom ?? Kérem segítsen hogy mit tegyek hogy viselkedjem vele ... minden ötletére vevő vagyok annak érdekében hogy helyre tegyem a kapcsolatunkat vagyis hogy tegyük ..hogy újra izgalmas legyen ne pedig unott ...: ss az ő számáraaa kérem segítsen... üdvözlettel egy Elkeseredett lány

Szakértőnk válasza a Hogyan lehet helyre hozni a kapcsolatot megcsalás után :$?? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ezek szerint a helyzet úgy néz ki, hogy te megcsaltad a barátodat, aztán 1 év múlva ő csalt meg téged. Most szeretnétek együtt maradni és szeretnétek, ha működne a kapcsolatotok és meg tudnátok bízni egymásban. Azt gondolom, ha egy komoly kapcsolatban bármelyik fél eljut odáig, hogy megcsalja a párját, akkor annak oka van és gyakran ez az ok a kacsolatban keresendő. Elképzelhető, hogy például hiányzik neki valami. A barátod azt mondta, hiányzott neki, hogy odabújj hozzá. valószínűleg ez ennél többet jelent és érdemes lenne beszélned vele róla. Azt gondolom, ha elkezdenétek egymással őszintén és mélyebben beszélgetni a kapcsolatotokról, arról, hogy mindkettőtöket mi vitt odáig, hogy megcsalja a másikat, sokmindent tisztázni tudnátok. Így könnyebb lenne változtatni azon, amin tudtok és tiszta lappal kezdenetek egy új, mélyebb kapcsolatot. Csináljatok a sok beszélgetés mellett közös programokat, gyűjtsetek élményeket, melyek rólatok szólnak.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor