mi lenne a jó ?

2011.06.01.
15 éves fiú
az van h van egy csaj akit nagyon imádok és probálok barátja lenni és volt egy srác akivel bevolt zárkoz va este meg láttanm h csokoloztak
elöttem.(és am ienkor mit kellet volnatenem met egyböl elis mentem én onan) és neki a legjobb barátja . és nekem meg még puszit se akar adni . és tiszta köcsögvolt velem bementem hoá egyedülvolt oszt mongya na lehet kimeni jó de azé meg monta h lécives külgyem át neki a képeket mondom jo..
tiszta ideg vok h igylátom még egyszerse csokoloztam és nemvolt még soha csajom ...:(:(:( :S mit tegyek

Szakértőnk válasza a mi lenne a jó ? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem gondold végig, hogy mit szeretnél ettől a lánytól és azt is, hogy ehhez képest, jelenleg hogy áll a kapcsolatotok. Azt gondolom, ha más fiúval csókolózik, puszit sem ad neked és kiküld, mikor kettesben lehetnétek, az nem feltétlenül arra utal, hogy tetszel neki és szeretné, ha valami több is kialakulna köztetek barátságnál. Utolsó próbálkozásként megpróbálhatsz nyíltan beszélni vele a kapcsolatotokról, de nem túl bíztató a helyzet. Valószínűleg azzal járnál a legjobban, ha elengednéd őt és olyan lány után néznél, aki viszonozza az érzéseidet. Szerintem az a lány, akire te vágysz, veled szeretne csókolózni és nem mással!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor