felnőttkori pirulás

2011.05.28.
kislány korom óta,duci voltam,és szemüveges.visszahúzódó félénk.
ára felnőttem,de még mindig elpirulok,ha megjegyzik,h csinos vagyok,ugyan is 167=75 kg rol lefogytam 168/64 re és ezzel együtt ,a vén kiéhezett kéjencek utjába is kerültem.
egyik nap egy "vén" trotty akart tapizni a buszon,de mivel kislányként is félénk voltam,így nem mertem rászolni,mert elég csunyán nézett rám,és gondoltam ha kinyitom a buszon a számat,akkor valami bajom lesz..
30 évesen,is képes vagyok ilyenektől megilyedni!!!
Naggyonnnnn
viszont egy másik témával kapcsolatban is problemám van.
van egy volt munkatársam,aki különbözö 1 év eltelik időszakban megjelenik. csomo ideig nem volt pasim,de neki volt barátnője.most szakitottak most megint,hevesen ver a szivem ha csak rá gondolok.mint egy kislány!!!!!
annyira a hatalma alatt vagyok,h nemtudom mit tegyek!!!!
ezért irok ide!!!!
testépitő ,és nem az a tapados ficko,hanem csendesen közelit meg,de egy casanova..
nem merek vele lefeküdni,pedig nagyon vágynék az érintéésre de félek h egy éjszaka lenne,és slussz...meg a sextől is félek vele...
mert irogattam,h domina vagyok,mert szeretem a férfiakat fenekelni!!! főleg a testépitő kisfiukat,akik 18+ tehát nem vagyok pedofil!!!!!!!!!!!
ez a férfi aki most bejön,33 éves,én 30.
nem tudom kezelni a rajongásomat,és már volt olyan is,hogy csak rá gondoltam,s a testem megremegett ,utána pánikba estem,hogy mi lenne tényleg ha megtenné velem...annyira jó csókol,hogy elveszek benne...
öntelt egoista ráadásul...de nagyon szereti a barátait,és volt már hogy mondta h egy barátjának segit,mert meghalt valakije!!!
szoval kis empátia van benne,mert azt is mondta,h nem akarja h miatta legyen öngyi pl egy lány!!!! meg lelkis pasi,még macikkal alszik!!!

Szakértőnk válasza a felnőttkori pirulás kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, ha zavar ez a helyzet, gátol a félénkséged, akkor kezdj el kicsit tudatosabban változtatni rajta! Állj ki magadért, védd meg magad bátran! Ne azon gondolkodj, hogy vajon miféle bajod lehet belőle, hanem gondolj arra, hogy ilyet egyszerűen nem engedhetne meg magának az a másik veled szemben és ha ő ezt nem tudja, akkor bizony neked kell meghúznod a határt, hogy eddig és ne tovább.

A pirulással kapcsolatban meg gondolj bele, akár még helyes dolog is lehet. Biztos te is ismersz olyan lányt, aki gyakran elpirul és mások ezt aranyos dolognak tartják. Te döntöd el, hogy zavar vagy elfogadod, hogy az arcod jelez néha.

A pasival kapcsolatban, szerintem azt gondold végig, hogy mit szeretnél tőle! Milyen kapcsolatra vágysz, ő milyen kapcsolatot szeretne. Amennyiben egy éjszakáról lenne szó, és te nem gondolsz többet a dologról, mint ő akkor jól is érezhetitek magatokat együtt komolyabb lelki sérülés nélkül. Persze neked kell eldöntened, hogy ez így megfelel-e neked vagy ennél komolyabb kapcsolatot szeretnél és inkább úgy próbálod alakítani a helyzetet, hogy kialakulhasson ilyen.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor