pasi-ügy

2011.05.04.
Kedves Dr.nő!
Van itt egy kis gond,bár ez gondolom,nem meglepő egy pszichológusnak... :)
Szóval: Van egy fiúúú az osztályban,jóban vagyunk meg minden de mostanában olyaaaan... fura...:S
Nincs hozzám egy kedves szava,mintha megijedt volna attól,hogy LÁNY vagyok pedig összesen 4 fiú van az oszt.-ban és 19 lány,úgyhogy már volt 6-7 évük megszokni. Tehát mit kellene tennem,één... Nekem ő tetszik,de még nem akarok csinálni,semmit,mert még elég fiatalnak érzem magam ahhoz,hogy kapcsolatom legyen egy fiúval. (A padtársam mindig nyösztet,mert neki már van pasija,hogy mondjam el és nem hagy békén... :P kezd idegesíteniiii!!! :D,de ez nem lényeg) Azt szerettem volna még,hogy van ilyen hát hogy is mondjam "hülye" bár átl. szokása az én baráti-körömnek,mert mindig újabb és újabb becenevek jönnek elő. Én pl.: a Petrából jött,hogy--> Pet a ZsömleGirl meg az "uzsonnámból",ha így érted... tehát mostanában olyanokat mond nekem(elég bunkó módon),hogy A PUSZTA JELENLÉTEM IS IDEGESÍTI...:|. Na most ezzel mit lehet kezdeni?! Pár hónappal korábban megkérdeztem,hogy mi zavarja őt bennem,ok azt megváltoztattam. De még mindig talál valami okot. Bocsánat,hogy így elhúztam a levelet,még mindig lenne mit mondanom,azt majd máskor.
Tisztelettel,és türelmetlenül várva a válaszra:Petra

Szakértőnk válasza a pasi-ügy kérdésre

Kedves Petra!

Nekem úgy tűnik, hogy te magad sem tudod biztosan, mit is szeretnél ezzel a fiúval kapcsolatban. Szerintem, ha te nem szeretnél még kapcsolatot, akkor ne erőltesd ezt a kérdést. Ha tetszik a fiú, nyugodtan menj oda hozzá barátkozni, ismerkedni, aztán majd meglátjátok, mi lesz ebből a dologból. Ne érezd muszájnak, hogy barátot szerezz magadnak csak azért, mert a padtársadnak már van. Ezt nyugodtan megmondhatod neki is és megkérheted, hogy ne nyösztessen.

Az pedig, hogy valakit idegesítenek benned dolgok, szerintem leginkább az ő baja és azt is jelentheti, hogy nem tud veled mit kezdeni. Ne akarj annyira megfelelni neki, főleg ne úgy, ha látod, hogy nem megy, mivel újabb és újabb hibákat talál benned. Foglalkozz inkább azzal, hogy te hogyan érzed jól magad, az pedig már legyen az ő dolga, hogy elfogad-e olyannak téged, amilyen vagy.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor