Hülye pletyka miatt szakított velem :'(

2011.04.28.
Tisztelt szakértők!
Most fogom befejezni a 7.osztályt, de már nem bírom ki ép idegekkel ebben a suliban :( Mindenki rólam pletykál, engem bántanak, és ez azóta megy mióta tavaly jártam a suli leghelyesebb fiújával. Nem követtem el semmi rosszat, bár egyszer elszakadt a cérna, és lekurváztam egy lányt, na és akkor még azal is fenyegettek h megvernek. De nem is ez itt a lényeg, hanem hogy valamelyik hülye osztálytársam elkezdte híresztelni hogy nekem tetszik a 8.a-ból a Zsombi. Valógaz hogy régebben tetszett, de az nagyon régen volt még évelején... Letagadtam, de az egész suli rólam beszélt és a fiúm is hallotta ezt a sztorit. Először hitt nekem hogy egyáltalán nem tetszik meg hogy régebben tetszett, de egy idő után "feladta" és szakított velem ezmiatt :'( Úgy tűnik ő nem bízik bennem annyira mint én benne....Most mit csináljak? Egyrészt a pletykával másrészt a (volt)fiúmmal? :'(

Szakértőnk válasza a Hülye pletyka miatt szakított velem :'( kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, bizalom nélkül valóban nem könnyű fenntartani egy párkapcsolatot. Egy pletyka azonban, ha minden rendben van, nekem furcsa, hogy tökretehet egy kapcsolatot. Talán megpróbálhatnál beszélni a barátoddal. Kicsit mélyebben, őszintébben, mint eddig, hogy jobban megismerje azt, hogy milyen érzések, gondolatok vannak benned. Ez segíthet abban is, hogy a bizalmát esetleg lassan visszaszerezd. Amennyiben úgy látod, hogy ebben nem partner, akkor pedig engedd el, hiszen te is talán olyan barátra vágysz, aki nem adja fel ilyen könnyen.

A pletykával pedig talán az legjobb, ha nem törődsz, így elmúlik az izgalmassága és elcsendesedik. Azokkal pedig, akiknek fontos a véleménye, beszélj róla, mondd el, hogy te mit gondolsz róla és bízz benne, hogy szeretnek és bíznak benned annyira annyira, hogy kiálljanak melletted!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor