nem tudom mit tegyek?! :$ú

2011.04.20.
Tisztelt Szakértő!
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba! Szinte minden nap látom Őt, mert ott van az osztályunk előtt a haverjaival és osztálytársaimmal, elég sok lány ölelgeti őt barátai és meg öl a féltékenység! Sokszor rá nézek, és van olyan hogy Ő is rám néz és egy pár másodpercig szemezünk! Sokszor észre veszem hogy néz, és a barátnőm is szól hogy engem néz, de én nem merek ránézni!
Bejelöltem őt facebookon, vissza is igazolt. Van egy osztálytársam akinek jobb az alakja, nagyobbak a mellei (ő legyen B) .... láttam h a fiő belájkolta az összes képét... és ez enyémet nem :( ( Nagyon szomorú, csalódott és féltékeny lettem( :'( én írtam ki facebookra szerelmes idézeteket.... ( nagyon nyálas, hagyam inkább abba?! ) mert Ő igazi kemény fiú, szeret focizni, gyúrni jár.... Ma valahogy szóba jött ez a fiú és láttuk az állomáson is! Elkezdtünk róla beszélgetni, B. mondta hogy ez a gyerek lájkolta be az összes képemet! kérdeztem tőle hogy bejön? elkezdi nem rossz, de nem is a legjobb -.- meg kérdezte hogy nem e tudjuk hogy hol lakik?! Én meg mondtam neki hogy nem ( persze tudom mert azzal a vonattal megy haza amelyikkel én, de biztos hogy nem fogom neki megmondani) mondta hogy sétáljunk el arra, én meg mondtam hogy nem, a barátnőm látta rajtam hogy nagyon mérges és féltékeny vagyok, de persze nem akartam nagyon kimutatni, ne legyen olyan feltűnő)
amikor mi ott beszélgettünk Ő háttal állt, és mikor elment a barátnőm meg az osztálytársam meg fordult, láttam hogy engem néz, egy 2-3 másodpercig egymás szemébe néztünk majd ő félre nézett és megint rám nézett!
Az lenne a kérdésem hogy van e nálla esélyem vagy próbáljam meg elfelejteni ŐT?! Valószínű hogy össze jön az osztálytársammal ( akit elég sokan utálnak a suliba, és oltogatnak a haverjai) Mit kéne tennem, hogy valahogy haladjak a dologal?! Félek hogy az osztálytársam gyorsabb lesz? De viszont beszélni meg nem merek vele, mert így már koppan nem egyszer hogy oda mentem a fiúhoz és mondtam neki hogy nagyon bejön nekem, megszeretném őt jobban ismerni... és ha elküldeni, többet ki se mernék menni a folyósora az osztálytársaim előtt is szégyellném magam ( akik a barátai)

Szakértőnk válasza a nem tudom mit tegyek?! :$ú kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, az is lehet, hogy van nála esélyed, meg az is, hogy nincs, mert annyira azért mégsem tetszel neki. Az biztos, hogy eddig még nem tett egyértelmű lépést feléd.

Szerintem próbálj meg közeledni hozzá. Ha nem szeretnél nyíltan próbálkozni nála, akkor csináld úgy, mintha haverkodni akarnál, mert jó fejnek tartod, közben 1-1 félreérthető megjegyzéssel jelezd neki, hogy esetleg tetszhetne is neked. Írj rá facebookon, menj oda hozzá, amikor egyedül van. Beszélgess vele, mintha bármelyik másik ismerősöd lenne, aki nem tetszik neked. Ez még nem jelent semmit, viszont mindenképp elgondolkodik rajta, hogy tetszel-e neki annyira, hogy össze akarjon jönni veled.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor