Miért vagyok ilyen szerencsétlen mindenben,de föleg a szerelemben?

2011.04.16.
Az osztálybol már mindenkinek volt barátja,csak egyedül nekem nem.Igaz van olyan fiu,akinek én bejövök,de nekem ö nem igazán jön be és nem akarom kihasználni.De aki meg nekem kell,annak én nem kellek.Nem rég megtetszett nekem 1-fiu,aki segített a matekháziba,meg szemezgettünk,de nem tudom,hogy most tetszem-e neki,vagy csak bekébzelem.

Szakértőnk válasza a Miért vagyok ilyen szerencsétlen mindenben,de föleg a szerelemben? kérdésre

Kedves Levélíró!

Amiatt ne izgulj, hogy már mindenkinek volt barátja az osztályból! Nem tudhatod, hogy milyenek voltak azok a kapcsolatok és lehet, hogy nem mindenki gondolta át úgy, mint te, hogy mit is szeretne valójában. Gondolj csak arra, hogy te is összejöhetnél azzal a fiúval, ha nagyon szeretnél barátot, csak épp rájöttél, hogy az valószínűleg nem lenne jó egyikőtöknek sem. Lesz majd barátod, amikor eljön az ideje és találsz valakit, akivel kölcsönösek az érzéseitek és jól kijöttök egymással!

Szerintem próbálj kicsit közeledni ahhoz a fiúhoz, aki segített a matekben! Menj oda hozzá, beszélgessetek, kérd meg újra, hogy segítsen valamiben! Az a lényeg, hogy együtt legyetek és jobban megismerjétek egymást. Matekozni például lehet a parkban is iskola után egy fagyi mellett. Próbálhatod jelezni is neki, hogy tetszik neked és nem bánnád, ha több is kialakulna köztetek. Figyeld a reakcióit, és ha tetszel neki te is, a többi majd alakul magától!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor