felek a fiuktol

2011.04.06.
Kedves doktorno!
Egyszeruen felek a helyesebb fiuktol, velem egyidos vagy idosebb fiukkal meg csak nem is beszelek, a szexualitas gondolatatol egyszeruen osszeugrik a gyomrom, meg soha eletemben nem jartam senkivel, es sokan beszelik korulottem, hogy lehet hogy meleg vagyok, de nem hinnem...
nem tudom mit tegyek

Szakértőnk válasza a felek a fiuktol kérdésre

Kedves Levélíró!

Először is, szerintem tisztázd magadban, hogy azért nem volt még barátod, mert félsz a fiúkkal közelebbi kapcsolatba kerülni, vagy pedig azért, mert nem érdekelnek a fiúk.

Nem írod, hogy éves vagy, de ha nem érdekelnek, könnyen lehet, hogy a te életedben még nem jött el az ideje annak, hogy barátod legyen. Idővel ez biztosan változni fog, mint ahogy a szexualitáshoz való viszonyod is. Ki fognak alakulni benned ezek az érzések, amikor eljön az idejük, ne aggódj miatta. Amennyibe arról van szó, hogy érdekelnének a fiúk, de félsz tőlük, akkor gondolj arra, hogy ők is csak emberek, és jó eséllyel pont annyira félnek ők is tőletek, lányoktól, mint te tőlük. Szedd össze az önbizalmadat és hidd el, hogy tetszhetsz nekik, hiszen helyes csaj vagy!

Amennyiben úgy érzed, sehogyan sem változik ez a helyzet és nem tudsz vele egyedül boldogulni, fordulj bátran pszichológushoz, hogy segítsen megoldani ezt a helyzetet!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor