Irigységhez hasonló érzés ha hiányzik a párom

2011.03.21.
Ha a barátommal X napig nem vagyunk együtt,elkezdünk hiányozni egymásnak.Ilyenkor mind a ketten feszültek leszünk,és kötekedősek.Amikor beszélünk MSN-en,irigységhez hasonló érzést érzek,ha már egy jó ideje nem találkoztunk.
De nem konkrétan vagyok irigy,hanem amit belül érzek ahhoz az érzéshez hasonlít.Féltésnek sem hívnám,mert nem féltékeny vagyok rá.Oké,hogy hiányzik,de miért társul mellé ez az érzés,és mi ennek a neve?
Remélem érthetően tetem fel a kérdést.Köszönöm a segítséget.

Szakértőnk válasza a Irigységhez hasonló érzés ha hiányzik a párom kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem tudom megmondani, mi az az érzés benned, hiszen a tiéd, én maximum csak találgatni tudnék, az meg eltávolíthat a valóságtól feleslegesen. Egyébként talán nem is az a fontos, hogy mi a neve annak az érzésednek pontosan, hanem az, hogy mit tudsz kezdeni vele.

Amikor legközelebb érzed, próbáld megfigyelni, hogy milyen gondolatok futnak át a fejedben! Hogy érzed, mit csinálnál legszívesebben? Mi jut eszedbe? Mikor érezted máskor ezt az érzést? Ha megválaszolod magadnak ezeket a kérdéseket, talán arra is rájössz, hogy milyen érzések is vannak bennek, de talán ahhoz is közelebb kerülsz, hogy jobban megértsd a reakcióidat és ezáltal változtathass rajtuk.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor