Nagyon kedvelem..mit tegyek?

2011.03.20.
Kedves doktornő! :) Van egy fiú akit egy éve, hogy megismertem és nagyon megkedveltem, de egy idő után ő is csak olyan volt számomra mint a többi fiú. De most, hogy egy suliba járunk és mindennap látom..úgy érzem ismét megkedveltem. De van egy lány akivel legtöbbször együtt van és kedveli ..de én ennek ellenére szeretem. Amikor rá nézek mindig engem néz..de félek hozzá szólni, msn-en is szeretnék neki irni..de nem merek, félek, hogy zavarom vagy nem akar velem beszélni.:( ...minden vágyam, hogy vele lehessek. Mit tegyek ?

Szakértőnk válasza a Nagyon kedvelem..mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Miért gondolod, hogy esetleg nem akar veled beszélni? Van erre valami bizonyítékod is, vagy inkább csak a te félelemeidről van szó? Gondolj bele kicsit! Adj neki lehetőséget, hogy ő döntse el, hogy zavarod-e vagy éppen örül annak, hogy végre szóba állsz vele!

Szerintem gondold végig, hogy inkább csak álmodozni szeretnél arról, hogy vele vagy, vagy meg is szeretnéd próbálni megvalósítani ezt az álmodat, vállalva a kockázatot, hogy vele nem jön össze. Szerintem az, hogy ráírsz msn-en, vagy hozzá mersz szólni a suliban még nem jelent semmit, ezzel az érzéseidet sem árulod el neki. Viszont így lehetőséget kapnál te is, hogy megtudd, érdemes-e továbbra is közeledned hozzá. Sőt, ha azt érzi, hogy kedveled és szívesen vagy vele, könnyebben összeszedi a bátorságát, hogy közeledjen hozzád, ha te is tetszel neki.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor