Ennyire perverz lennék?

2011.03.16.
Jó estét! Egy 15 éves srác vagyok. Van egy 13 éves kereszttesóm aki lány. Egy igazi bomba csaj. Szép arcú ( hasonlít Horvát Évára),cicis, formás fenék, lapos has, széles csípő. Szóval egy igazi Istennő! :)
Nem rég itt aludtak 2 napot. Máskor többször mondta,hogy 3munk közül ( van két fiú testvérem, 1 bátyám és egy öcsém) én vagyok szerinte a legjobb képűbb. Este fürdés után egy matracon néztük a TV-t, és azt vettem észre,hogy a fenekét a péniszemhez nyomja. Nem ugye tetszik Ő, és felállt. Ezt megérezhette és egyre jobban nyomta, és közben csak mosolygott rám. Másnap amikor megint csak a TV-t néztük, valamiért felállt a péniszem és akkor én nyomtam a fenekéhez a nemi szervem. Nem szólt semmit, még csak nem is ment arrébb. Őszintén megmondva sokszor fantáziáltam már,hogy hogy nézhet ki ruha nélkül.
Ön szerint ez el fog múlni? Bár ha kereszttesóm minden itt alvásnál a péniszemhez nyomja a popsiját, akkor nem tudom,hogy hogy fogok magamon uralkodni.
Üdvözlettel:
Egy 15 éves fiú.

Szakértőnk válasza a Ennyire perverz lennék? kérdésre

Kedves Levélíró!

Amiről írsz, azt nem gondolom perverziónak, inkább csak egy természetes emberi reakció, elemi ösztön, ami egy szexi női alak hatására megindul egy fiúban. Néha azonban nem árt megtanulnunk parancsolni az ösztöneinknek. Hiszen ez a lány nem egy egyszerű lány, hanem az unokatesód, azaz vérrokonságban vagytok! Ez vérfertőzésnek minősül, és bizony a társadalom nem is fogadja el az ilyen kapcsolatokat, tehát nagy jövője nincsen a dolognak. Most még abban a fázisban vagytok, amikor még ésszel lehet irányítani a dolgokat, mederben lehet tartani az ösztönöket, mielőtt az egyikőtök elkezdene többet is érezni a másik iránt! Emellett te vagy az idősebb, így az a rossz hírem van, hogy neked kell az okosabbnak lenned ebben a helyzetben!;)

Hajrá;)

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor