Mit tegyek hogy én is tetszedjek?

2011.03.04.
Jó napot! Az én iskolámban meg a baráti körömben is mindenkinek van barátja/barátnője. Nagyon furcsa érzés mikor hétvégén ki szeretnék menni es nincs kivel mert mindenki megy a párjával, én pedig nem mehetek velük mert akkor egész végig csak azt látom, hogy ők hogy csókolóznak és ölelgetik egymást. Nem vagyok egy csendes lány, se szégyelős, és nagyon sokat táncolok bulikon( nem kihívóan). Viszont a fiúk mégis a csendes lányokat, akik inkább egy sarokban ülnek , viszont babaszépek-választják. Én se vagyok csúnya de inkább ilyen latin-amerikaias vonásaim vannak. Nálunk minden lány haja egyenes, nekem göndör. És csak olyan fiúknak tetszek akik nekem egyáltalán nem jönnek be. Miért? És mit tegyek hogy nekem is legyen barátom? Tetszik egy fiú, és az udvaron nagyon sokat szemezünk, bejelöltem a facebook-on, elfogadott és annyi. Mit tegyek???

Szakértőnk válasza a Mit tegyek hogy én is tetszedjek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Először is, koncentrálj arra, hogy jól érezd magad akár úgy, hogy van barátod, akár úgy, hogy nincs. Tisztázd magadban azt, hogy ha másnak van párja, az nem kell, hogy befolyásolja azt, ahogyan érzed magad, hiszen neked is lesz majd barátod, amikor rátalász arra a fiúra, akivel jól érzed magad úgy, hogy önmagad lehetsz mellette. Ha rendben vagy magaddal, jól érzed magad a bőrödben, nyitott vagy a világra, ez látszani is fog rajtad és talán a fiúk is jobban mernek nyitni feléd.

Szedd össze a magabiztosságodat is és próbálj meg esetleg odamenni ahhoz a fiúhoz, akivel szemezni szoktatok. Csak kezdj el vele beszélgetni, ismerkedni és engedd, hogy alakuljanak a dolgok!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor