tiniani

2011.02.23.
jónapot!
köszönöm szépen a segítségét!
azzal tisztában vagyok,hogy élőben teljesen más lesz minden és egyáltalán nem az összejövetelen találkozunk először,csak az is elég közel van.
én fogszabályzós vagyok és a fiú aztmondta,hogy őt egyáltalán nem zavarja és mindenki aztmondja,jóláll... de engem zavar! főleg azért,mert ha valakivel ennyire szeretik egymást,akkor valószínű,hogy megtörténik az első csók és ésn egyáltalán nem akarom ezt fogszabiban! nem akarok rossz emléket...
nemrég voltam a fogorvosnál és április elejére megkaptam az időpontot,hogy leveszik. de mi ketten most március közepén már találkozunk!
engem anyukám is vígasztal,hogy most lát fogszabiban,utánna meg megismer anélkül... de akkoris az első az nem nélküle lenne! és ez rémes.
még nem tudtam ezt feldolgozni...
most tényleg jól megvagyunk... és minden kész tökély,mert mindent megbeszéltünk és nem rágódunk a jövőn. de én most csak azon izgulok így a legutóbbi levelét olvasva,hogy nemrég biológia órán tanultuk,hogyha kémiai kiválasztódás útján ellenkező nemű fél nem illik egymáshoz,akkor egyszerűen képtelenség,hogy szeressék egymást!
ahogy maga is írta,minden máshogy lesz élőben és mivan akkor,ha nem lesz jó vége?
próbálok optimista lenni és márciusra már minden le lesz beszélve köztünk,de azért mégis vanbennem egykis félsz.
elörre is köszönöm válaszát,tudom,hogy megnyugtat :)

Szakértőnk válasza a tiniani kérdésre

Kedves Tiniani!

Nem tudom, neked mennyire tűnik fel, de már megint olyasmi miatt aggódsz, ami a jövőben fog megtörténni. Amikor majd eljön az ideje, hogy találkoztok, alakulni fog a helyzet a maga útján és akármi is történik, az úgy lesz rendben. Ne aggódj miatta előre!

Az is lehet, hogy a barátodnak tetszeni fogsz fogszabályzóval és örülni fog, hogy így is megismerhet. Hiszen sokan mondják, hogy jól áll neked, ráadásul őt sem zavarja. Nekem úgy tűnik, hogy leginkább téged zavar és itt a te félelmeidről van szó azzal kapcsolatban, hogy valami nem lesz tökéletes. Én inkább azt gondolom, hogy ő téged szeretne megismerni és majd megcsókolni, azt a lányt, aki valójában vagy, akár úgy is, hogy a fogszabályzó még hozzád tartozik. Senki sem tökéletes, de a hibáink hozzánk tartoznak, és majd meglátod, ahogy megismeritek egymást és a hibáitokat, azokkal együtt szeretitek meg egymást egyre jobban. Hidd el, úgy lesz tökéletes, ha leginkább önmagatok lehettek abban a helyzetben és úgy fogadjátok el egymást!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor