Mit csináljak ha tetszik egy fiú és megakarom tudni , hogy én is tetszek-e neki???

2011.02.22.
15 éves vagyok!
még nem volt pasim, sőt még nem is csókolóztam:/
tetszik 1 fiú már két és fél éve, nagyon tetszik, aránylag jóban vagyunk , mikor meglátom elpirulok és a hangulatom nagyon jó lesz , mintha kicseréltek volna. A buszon folyamatosan engem néz, ha én is ránézek akkkor kb. 10 másodpercig a szemembe néz aztán elrántja a fejét, és mikor én iss másfele nézek újra engem néz. Mikor vele vagyok folyamatosan becézget ,hogy timike timcsii timeja és énn iss vissza. Folyamatosan viccelődik én meg mindig nevettek és mindig elkezdi h szeretlek imádlak meg ilyenek aztán meg elkezdi h csak kamuztam meg h nm is igaz ... aztán 1 kis szünet aztán elkezdi , télleg szeretlek csak hülyült, én meg erre mégjobban elpirulok. Multkor elhívtam sétálni és azt mondta ,hogy nemtudja:S. Az a baj, hogy van barátnője :/ :(
Valaki segítsen nekem mertt nekem kell az a pasii és én úgyérzem , hogy ő lennee az igazi!
Azóta megnézem a többi fiút iss de csak mindig ő jár a fejemben és másra csak azt tudom mondani , hogy igen hejes de nekem nemkéne mert nekem csak az a fiú kell akit két és fél éve szeretek.
Valaki adjon tanácsot!!!
Előre is köszönömm:)

Szakértőnk válasza a Mit csináljak ha tetszik egy fiú és megakarom tudni , hogy én is tetszek-e neki??? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem hidd el a fiúnak, amit mondott, hogy nem tudja. Valószínűleg tetszel neki te is valamennyire, hiszen nem tudott nemet mondani és a viselkedéséből is mintha az látszana, de van barátnője, akivel biztosan nem véletlenül van együtt. Próbálj meg továbbra is így lenni vele, ahogy most vagytok, igyekezz minél több időt vele tölteni haverilag, de ne éreztesd vele, hogy többet szeretnél tőle. Arra valószínűleg már úgyis rájött, amikor elhívtad sétálni, így most inkább adj neki időt gondolkozni. Megpróbálhatod időnként, hogy nem figyelsz annyira rá, mint általában, jól érzed magad másokkal is, hadd gondolkozz el azon is, milyen lenne, ha nem tetszene neked és nem lennél ott neki, mint az a lány, akivel bármikor összejöhet, ha úgy dönt.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor