mi ez az érzés?

2011.01.10.
Kedves doktornő!
igazság szerint egy kicsit bonyolult kérdéssel fordulok önhöz..az egész történet még tavaly kezdődött, amikor még messziről jártam be a sulimba, elég sokszor előfordult, hogy ugyanazzal a fiúval utaztam, mert ugyanakkor indultunk, és hát elég sokáig mentünk mindketten.
Már amikor először megláttam, akkor feltámadt bennem egy tényleg nagyon furcsa érzés... először azt hittem, csak tetszik, de kb 2hét után rájöttem, hogy az nem lehet, mert nem érzem magam 'máshogy', amikor ránézek. Néha megpróbáltam megfogalmazni magamban ezt az érzést és komolyan, észrevettem, hogy engem hajt a vágy, hogy megismerjem! és nem tudom megmagyarázni, miért, de valahogy úgy érzem, hogy nekem meg kell ismernem őt. Nem is tudom... (lehet hogy azért mert rock-os ruhákat visel, de az arca egyáltalán nem erről árulkodik, sokkal "szelídebb")
És hát...az az igazság, hogy már ezerszer elképzeltem, hogy beszélgetünk, és megismerem, és rájövök, hogy valójában milyen a természete.
Lehet, hogy így kicsit érthetetlen, úgyhogy megpróbálom másik oldalról megközelíteni a dolgot :) Szóval a családom néha szokta mondani, hogy én olyan 'művészlélek' fajta vagyok.. mert hát igen, néha szoktam írni egy-két novellát..mindegy, szóval ez a fiú olyan hihetetlenül karakteres!! úgyérzem, egy egész könyvet tudnék róla írni! (persze, csak ha ismerném is...:()
Mindig amikor eszembe jut, arra gondolok, hogy milyen kár, hogy nem ismerem..pedig az is lehet, hogy undok, vagy tényleg rocker, és nem is nagyon lenne közös témánk, de nem érdekel!
Hát...összefoglalva ennyi lenne... remélem tud nekem segíteni :)
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a mi ez az érzés? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha elolvasod újra, amit írtál nekem, szerintem sokkal tisztábban látod majd ezt a kérdést, ha nem tisztázódott még azáltal, hogy leírtad. Írod is, hogy nem annyira arról van szó, hogy tetszik a fiú, hanem csak szeretnéd megismerni, mert érdekesnek találod és kíváncsi lettél rá.

Ha van rá módod, akkor szerintem ne tartsd vissza magad, hogy aztán az maradjon benned, de jó lett volna, ha megismerhetted volna, inkább menj oda hozzá és próbálj megismerkedni, beszélgetni vele. Egy próbálkozást megér a dolog biztosan!

Amennyiben nincs rá semmi esély, hogy elérd őt, akkor pedig tedd el magadban ezt az információt a jövőre nézve, hogy legközelebb, amikor ilyen helyzetbe kerülsz, könnyebben megoldjad, akár úgy is, hogy odamész az illetőhöz beszélgetni.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor