Fel lett adva a lecke..

2010.12.30.
Üdv
Fel lett adva vmék nap a lecke számomra hiszen van 1 lányka(16) és én(18) kiderült számomra h ő a keményebb együtt léteket szereti és a durvább pasikat mind az ágyban mind az életben.
Na most ezzel csak annyi a probléma h én alapból 1 normális bajt messziről elkerülő srác vok, de könnyen alkalmazkodom így tudnám adni neki amit szeretne..csak h ha majd szeretkezünk akk nem feltétlen tudom/szeretném azt a keménységet nyújtani amit elvárna habitusomból kifolyólag..kérdésem az lenne h ilyenkor mit kéne tenni?-adjam az ágyban is a kemény Don Quijote-t?-vagy maradjak a saját stílusomnál?-mert ha maradok akk meg úgy hiszem nem élvezné,nem erre számított és akkor csalódást okozok neki amit nem szeretnék.
boccs a hosszú levélért:)
bízok 1 segítő válaszban!
köszönöm

Szakértőnk válasza a Fel lett adva a lecke.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem próbálj meg a lehető legkevésbé kibújni a bőrödből! Hosszú távon úgysem tudnál szerepet játszani és csak rossz érzések születnének a helyzetből mindkettőtöknek. Ismerkedésetek, egymáshoz való közeledésetek során próbáld inkább tisztázni ezt a kérdést a lánnyal. Tudd meg, hogy konkrétan milyen is az a keménység, amit ő szeret, hol a határ, ami még bejön neki. Lehet, hogy nem is olyasmiről van szó, ami az információ hallatán a te fantáziádban megjelent. Még az is lehet, hogy ketten együtt ki tudtok alakítani egy olyan kapcsolatot, melyben a keménység úgy és annyira van jelen, hogy neki is megfelel és te is jól érzed magad benne. Próbálj erre törekedni úgy, hogy őszintén mersz beszélni vele a kérdésről.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor