A lány 40 cm-rel alacsonyabb nálam!

2010.12.04.
Tisztelt szakértő!
Én egy 190 cm magas, 15 éves srác vagyok, és van egy nagyon csinos lány a suliban aki megkérdezte hogy járnék-e vele én meg azt mondtam nem, mert túl nagy a magasság külömbség(ő 148 cm) és a fejemhez vágta h egy nagy tuskó vagyok. A haverok persze ezt hallották, és hazáig azzal csesztettek hogy tényleg egy bunkó f*szfej vagyok...
Normális hogy nem szeretnék járni egy ennyire alacsony lánnyal vagy tényleg egy tuskó vagyok és változtatnom kéne a hozzáállásomon? és mit tegyek h ne zavarjanak a magasságbeli külömbségek?

Szakértőnk válasza a A lány 40 cm-rel alacsonyabb nálam! kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem neked kell tudnod, hogy mik azok a dolgok, amik annyira zavarnának egy kapcsolatban, hogy jobbnak látod meg sem próbálni. Valóban sok az a 40 cm, viszont kérdés, hogy nem vesztesz-e el miatta valakit, akivel boldog lehetnél és esetleg ha jobban megismerdéd, már nem is tűnne olyan fontosnak a magasság. Esetleg, ha mégis megfordult a fejedben, hogy lehetne valami köztetek, megkérdezhetnéd a lányt, hogy őt nem zavarja-e és elmondhatnád neki, hogy nem tuskó akartál lenni, csak téged tényleg zavar. Ha elkezdtek beszélgetni, az még nem jelent semmit, viszont akár egy érdekes kezdete is lehet a leendő kapcsolatotoknak.

Gondold esetleg végig, hogy milyen érzéseid vannak, amikor valaki nálad sokkal alacsonyabb társaságában vagy, milyen gondolatok bukkannak fel benned és ezek mennyire megalapozottak reálisan vagy mennyire származhatnak a te tévhiteidből.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor