Természetfeletti

2010.11.25.
Nem tudom,hogy emlékszik -e arra a levélre amit egyszer írtam,nagyjából az állt benne,hogy néha látok dolgokat,mik be is következnek. Lehet ez egy adottság,de engem nagyon érdekelnek,vonzanak a természet feletti dolgok. A minap mikor a természetfeletti erőkről beszéltem anyukámnak,konkrétan a világbéke eljövetelének erejéről,egyszerűen elment az áram,de csak a mi házunkban. Anyukám szerintem viccből valami olyat mondta erre,h most már meglett pecsételve amit mondtam. Gondoltam ez csak véletlen volt,majd kb. egy hétre rá,mikor bementem a szobámba szintén a természetfeletti erőkről,na meg a boszorkányságról gondolkodtam,mikor a villany körte elkezdett recsegni,felnéztem rá és egy villanást láttam,majd ismét ki ment az áram,az egész házban. Mikor apukám visszakapcsolta bementem a szobámba,de az égőnek semmi baja nem volt,még csak ki sem égett. Nem értettem mi lehetett ez. Ma szintén ezeken a dolgokon gondolkodtam,mikor ismét bementem a szobámba,felkapcsoltam a villanyt,megint recsegést és egy durranást hallottam,ismét kiment az áram. Az égő ez úttal sem égett ki. Már nem hagytak nyugodni ezek a furcsa dolgok,elkezdtem kutakodni a neten, egy érdekes dolgot fedeztem fel úgymond. Mindig egy furcsa csillag járt az eszemben,amiről ma kiderült,hogy az a boszorkányok csillaga. Pedig még sosem láttam,úgy érzem mintha mindig is velem lett volna.
Sok furcsaság történt már velem eddigi életemben,de még pár dolgot most sem értek belőlük,az egyik pl.a telihold. Mikor telihold van,mindig azt nézem,egyszerűen nem bírom ki ha nem láthatom a holdat. A legfurcsább viszont az,hogy a telihold nagyon furcsa hatással van rám,olyankor úgymond megbabonáz az ereje. Az előző holdtöltekor felmásztam a tető azon részére,ahol sokszor szoktam ülni,de ez úttal magammal vittem egy kannát meg egy öngyújtót és elégettem pár papírt. Ekkor ez tök normálisnak tűnt,de most visszagondolva olyan voltam mind a betegek. Vagy egy másik eset: mikor senki nem volt otthon kimentem az udvarba,magammal vittem egy gyertyát meg egy lapot amin a rossz szokásaim voltak,meg azok a cselekedetek amiket utálok az emberekben. Meggyújtottam a gyertyát,és elkezdet mondani magamban,hogy tűnj el. Miután felolvastam a lapon lévő dolgokat,elégettem a papírt,és egy furcsa felszabadult boldog érzés kapott el. Majd a hamut hagytam,hogy a szél elfújja. Ekkor ez is tök normálisnak tűnt,de most...
Most így visszagondolva fogalmam sincs miért csináltam ezeket a furcsa dolgokat. De ahogy telik-múlik az idő,egyre jobban vonzanak ezek a furcsaságok. Pár hete a szobámba vittem egy mécsest,ami a nagypapám sírján volt. Hazamentem az iskolából,és úgy éreztem,hogy meg kell gyújtanom a mécsest,meg is tettem,és felvidultam tőle. Mikor anyukám meglátta az asztalomon a mécsest azonnal kivitette velem,azt mondta,hogy a házhoz vonzom a halált.
Vagy kerül fordul kimegyek este 9-10 körül az udvarba,felmászok a tetőre,és kint vagyok minimum fél órát a tök sötétben minden ok nélkül. És ezek még csak egy töredéke azoknak a dolgoknak amiket úgy éreztem,hogy meg kell tennem.
Fogalmam sincs miért csinálom ezeket a furcsa dolgokat,de mikor megteszem akkor boldog vagyok.
Találtam egy érdekes dolgot nemrég,amiből kiderülhet,hogy boszorkány vagyok -e.
Tudom ez talán kissé betegesen hangzik,de úgy érzem nem tudok még mindent magamról,a múltamról,vagy az előző életemről.
Szóval valójában azért írtam,hogy nem e tudna valami megfelelő magyarázatot adni ezekre a dolgokra. Az lehet,hogy előző életemben boszorkány lehettem,vagy valami ilyesmi? :) Előre is köszönöm. Bocsánat a kicsit hosszúra sikerült levélért.

Szakértőnk válasza a Természetfeletti kérdésre

Kedves Levélíró!

Azok a dolgok, amiket megtapasztalsz, nem magyarázhatóak semmilyen logikus indokkal, vagy a tudomány által elfogadott elmélettel. Az ilyen nem megmagyarázható dolgokat mindenki a saját hitrendszere és világképe alapján kell, hogy értelmezze. Hiszen ez nem olyan, mint az 1 + 1, amit mindenki 2-nek fogad el. Ahány ember, annyi féle elképzelés a kézzel nem megfogható dolgokról. Ezért én most nem is mennék bele abba itt, hogy szerintem mit jelent, mert az csak az én hitrendszeremet tükrözné. Mivel láthatóan nagyon érdekel téged ez, azt javaslom, folytasd tovább a kutakodást, olvass sokat a témában, a neten, akár fel is kereshetsz olyan, spiritualitásra nyitott személyeket, akik foglalkoznak pl. szellemgyógyászattal, reinkarnációs utaztatásokkal, stb. Ők sem fogják neked megmondani, pontosan miért is tapasztalsz ilyen dolgokat, de segítenek neked abban, hogy megtaláld rá a saját válaszodat! Arra azonban figyelj, hogy ezen a spirituális úton maradjon időd és energiád az „evilági” feladataidra, tanulásra, családodra, és hasonlók!

Minden jót és kitartást ezen az úton!

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor