barátság és szerelem

2010.11.20.
a kérdésem az h szeretnék segítséget kérni h mit is kellene tennem vagyis szeretném megtudni h ön szerint mért van ez!! van egy fiú akit már több mint két éve szeretek (életem szerelme) és van egy l.bnőm aki első unokatesom aki csak kb másfél éve isemri ezt a fiut de a fiú vele jár egy éve de csak kb pár hónapja vannak ugy h megtörtént az első csók! én velm ugy van a fiú h barátok vagyunk de én többet akarok ő viszont szereti az uncsitesomat a maga modján! eleinte nem tudtuk eldönteni h kit akar végül a bnöm mellett döntött! csak h azóta volt már olyan h majdnem lefeküdtünk el is kezdtük csak megzavartak, meg olyan h buszon hazafele végig fogtam neki meg ilyenek szal már láttuk egymást meztelenül. ezeket megtudta a bnöm meg is bocsátott mind kettönknek. aztán nov.3.-án tettek egy fogadást h a bnöm lefekszik vele ugyértem a bnöm nyár ha képes lesz rá mert mindenki mondta neki h ugyse meri meg minden! és megtette másnap jól bepiállt elötte a szükebb haveri társaság ott volt szobába párszor be is nyitottak! aztán rá két napjára nov. 6.-án megkért engem ez a fiu a barátjával h feküdjek le velük! és én nem értettem a helyzetetén már sokszor kértem őt és vissza utasított most meg ő kér meg engem! és mikor megkérdem tőle h most hogy van ez mikor most feküdtél le a bnöddel erre a válasz: ha már vele lefeküdtem akk veled mért nem! és én nekem itt a lehetőség amire vártam életem szerelmével! én belementem lefeküdtem mind a kettővel! csak akadt egy kis gond mivel a fiuval(akibe szerelmes vok) vele gumi nélkül csináltuk csak ugy h kiveszi mielött elmenne! ez igy is volt! csak h lehet h terhes vok tőle! a szüleim megtudták a bnöm megtudta! szal áll a bál! és mikor szükségem lenne rá (a fiura) h segítsen mert már az idegességtől szinte orditottam erre mi van ő azzal törödik h ő neki az apja ne tudja meg nemám velem foglalkozna holott nekem most sokkal rosszabb! még aznap mikor bnöm megtudta megbocsátott neki( a fiunak) én azóta még nem beszéltem vele mert h ez tegnap volt! csak remélem h ugy adták elő a fiú h ezt is én akartam holott most kivételesen nem! szal nem is tudom már h mit gondoljak még mindig szeretem a fiut, csak....! szal a kérdésem az h ön szerint mért csinálhatja ez a fiú azt mondja h szerti a bnömet de közbe meg velem is lefekszik holott elötte két napja feküdt le bnöjével? mért csinálja ezt? most kihasznál mindkettönket? én nem értem!!!

Szakértőnk válasza a barátság és szerelem kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt javaslom, olvasd el, amit írtál most nekem és próbáld megválaszolni a kérdésedet te magad! Szerintem te is érzed, hogy körülbelül mi lesz a válasz, legfeljebb nem érzed jól magad tőle.

Gondolj bele kicsit, neked valóban az a fiú az életed szerelme, aki a barátnőddel jár, közben lefeküdne veled is, ráerőlteti a barátnődre, hogy feküljön le vele, miközben ő talán még nem is akarná, aztán veled úgy fekszik le, hogy neked a barátjával is le kell közben feküdnöd és végül, amikor kiderül a dolog, mert esetleg terhes lettél ő azzal foglalkozik, hogy az apja meg ne tudja. Szóval, valóban ő életed szerelme? Esetleg a barátnődnek is feltehetnéd ugyanezt a kérdést és elgondolkodhatnátok azon is, hogy nem lennétek-e boldogabbak olyasvalakivel, aki szeret titeket, tisztel annyira, hogy ne bántson meg és nem csak önmagával és a saját élvezetével törődik, hanem veletek is. Legyen egy kicsit több önbecsülésetek, ennél ti többek vagytok!

Ne megérteni próbáld, hanem kezdjél el arra figyelni, hogy te mit érzel és mire vágysz!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor